Türkgün | Gündem | YSK Başkanı Yener: Oy verme sürecinde olumsuz bir durum yok

YSK Başkanı Yener: Oy verme sürecinde olumsuz bir durum yok

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Yener, oy verme işlemi boyunca herhangi bir olumsuzlukla karşılanmadığını açıkladı.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Yener, oy verme işlemi boyunca herhangi bir olumsuzlukla karşılanmadığını açıkladı.

MUHABİR: Çiğdem Özkan

Türkiye, 13. Cumhurbaşkanı'nı belirlemek için ikinci kez sandık başına gitti. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, açıklamalarda bulundu. 

"OY VERME İŞLEMİNDE OLUMSUZ DURUM OLMADI"

İşte YSK Başkanı Yener'in açıklamalarından öne çıkanlar:

"Bügün yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oy verme süreci sona ermiştir. Kurulumuza şu ana kadar yansıyan ve oy verme işlemlerine etkisi olan herhangi bir olumsuz bir durum olmamıştır. Kurulumuza gelen itirazlar da değerlendirilmiş, ilgili il ve ilçe seçim kurullarına gönderilmiştir. Seçimlere sağduyu ile katılım gösteren seçmenlerimize, cumhurbaşkanı adaylarımıza, siyasi partilere teşekkür ederiz. Seçimlerin Türk milletine ve demokrasimize hayırlı olmasını diliyorum."

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...