Haziran ayında başlatılan aşı seferberliği sonrasında yasaklar büyük oranda kaldırıldı. Yeni süreçle beraber pek çok vatandaş Kurban Bayramında tatile çıkmak için Cumhurbaşkanı Kabinesinden çıkacak kararları merakla takip ediyor. Bu bağlamda araştırma yapanlar,  kabine Toplantısı ne zaman, bugün yapılacak mı? Bayram tatili 11 güne çıkacak mı? gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

 KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Kabine Toplantısı, 5 Temmuz 2021 (bugün) Pazartesi öğlen saat 15.00 itibariyle başlayacak. Toplantı, 19.00 itibariyle sona erecek.

Kabine toplantısında, aşılama programı ve Kurban bayramının tatil süresi başta olmak üzere ülke gündemindeki konuların ele alınacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın son bilgilere akataracağı toplantıda, 3. doz aşılama ve ülke genelinde aşı programında gelinen noktanın değerlendirileceği, aşı programının Kovid-19 vaka sayılarına etkisi ve yerli aşı çalışmalarının da ele alıncağı ön görülüyor..

Bayram tatili süresinin de belirlenmesi beklenen toplantıda, turizm sezonuna ilişkin beklentiler ile bu kapsamda alınan tedbirlerin masada olacağı öngörülüyor.

 

Editör: Haber Merkezi