Oyuncu kadrosunda İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay, Cengiz Bozkurt gibi ünlü isimlerin yer aldığı Küçük Esnaf filmi yeniden izleyicisi ile buluşuyor. Vizyondayken sinema severlerin ilgisiyle karşılaşan Küçük Esnaf filminde ölen babasının mafyaya olan yüklü borcunu ödemeye çalışan Berhudar’ın başına gelenler konu edinyor. Film severler, Küçük Esnaf filminin oyuncularını ve konusunu merak ediyor. Detaylar haberde.

Sevilen oyuncuları ile dikkatleri üzerine çeken Küçük Esnaf filmi bu akşam saat 20.00'da Starv Tv'de yayınlanıyor.

küükesnaf

KÜÇÜK ESNAF FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Filmin konusuna gelince, kendi halinde yaşayan küçük esnaf mafyaya bulaşırsa ne olur? Babasının mafyadan aldığı borç para vefatından sonra miras olarak oğlu Berhudar'a kalır. Parayı toparlamaya çalışırken hesaplanmayan olayların arkası kesilmez. Mafyadan kurtulmaya çalışan mahallemizin çilingiri Berhudar’ın peşine düşen film, aşktan, aileden, arkadaşlıktan bahseden unutulmayacak bir komediye dönüşüyor. Film küçük hayatlar yaşayan iki insanın büyük belalara bulaşıp yakınlaşmasını anlatıyor.

KÜÇÜK ESNAF FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Küçük Esnaf filmi oyuncuları arasında İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay, Cengiz Bozkurt, Cezmi Baskın gibi isimler yer alıyor.

KÜÇÜK ESNAF FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

İzleyenleri kahkahaya boğan Küçük Esnaf filminin çekimleri İstanbul/Kadırga, Samatya ve Ağva'da gerçekleştirilmiştir. Film, 8 Nisan 2016'da gösterime girmiştir.

Editör: Haber Merkezi