Dizi severlerin ilk bölümlerinde ilgi gösterdiği Maraşlı dizisinin final yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Takipçileri, Burak Deniz ve Alina Boz başrollerini paylaştığı Maraşlı dizisinin bitmesini istemiyor ama ATV'nin alacağı karar her şeyi belirleyecek.

Uzun süredir toparlanma sürecine giren Maraşlı dizisinin istenilen verimi kanala sağlayamadığı ifade edildi. Bu yüzden kanal ve yapım arasında düşük izlenmelerde dolayı negatif bir durum yaşandı. Hal böyle olunca ikinci sezon için Maraşlı onay alamadı. Onay alamamasına en büyük engel düşük izlenme sayılarıydı.

MARAŞLI DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK?

Maraşlı dizisi oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ilgi toplamasına rağmen, rekabet ettiği dizilerin baskın gelmesiyle birlikte dizi istediği reytingleri bölümler ilerledikçe alamadı.

Düşük izlenme oranlarıyla ipin ucunda giden Maraşlı dizisi için final gözüktü. Bu sezonu tamamlayacak olan Maraşlı dizisi tek sezon yayınlanan bir dizi olarak dizi tarihinde yerini alacak.

Bir yaz dizisi ve Bozkır Arslanı dizisini hazırlayan ATV pazar günü hariç her günü dolu. Kim Milyoner Olmak İster iyi reyting alması nedeniyle boş günü olmayan ATV, pazartesi akşamına Bozkır Arslanı Celaleddin dizisini hazırlıyor.

Maraşlı gün değiştirmesi de gündemde olsa da koyacak günü de bulunmuyor. Akıncı dizisinin devam etme kararı alması nedeniyle Maraşlı dizisine gün kalmıyor ve Maraşlı final yapacak.

alina boz

MARAŞLI DİZİSİNİN FİNALİ NE ZAMAN?

Gelen haberlere göre Maraşlı dizisinin ikinci sezonu çekilmeyecek. Çünkü rakipleriyle baş etmesi oldukça güç bir hale geldi. Maraşlı dizisinin yaz sezonu bitmeden önce final yapması bekleniyor.

Maraşlı dizisinin final tarihi ile ilgili henüz kanal ve yapımcı tarafından bir açıklama yapılmadı.

Editör: Haber Merkezi