Tv8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'de 2. tur heyecanı başladı. 3 yarışmacının aynı anda yemek yaptığı Masterchef'in bu akşamki yeni bölümünde ilk tura damgasını vuran Tunahan Ak da vardı. Şeflere verdiği cevapları sosyal medyada gündem olan genç yarışmacısı izleyenleri de kahkahaya boğmuştu. Pekçok kişi, MasterChef Tunahan Ak'ın yaşını ve memleketini araştırmaya başladı.

MASTERCHEF TUNAHAN AK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Yarışmaya katıldığı ilk bölümde patates yatağında bonfile yapan Tunahan Ak, iki jüri üyesinden “evet” oyu alarak ikinci tura çıkmayı başardı. MasterChef Türkiye 2021 eleme turuna gelen Tunahan Ak, 19 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Aşçılık lisesi mezunu olan Tunahan Ak, Bolu’da 4 sene yatılı okuduğunu ve 1,5 senedir Kadıköy’de çikolata imalathanesinde çalıştığını söyledi.

Hayatında bir değişiklik olması adında yarışmaya katıldığını belirten Tunahan Ak, MasterChef Türkiye’ye katılmanın da iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

MASTERCHEF TUNAHAN AK İKİNCİ TURU KAZANDI MI, ELENDİ Mİ?

3'lü elemede 2 rakibini eleyen Tunahan kazanıp bir üst tura çıktı. 3. tur için daha çok çalışacağını söyleyen buna mecbur olduğunu çünkü çalıştığı yerden istifa ettiğini söyledi.

MasterChef Tunahan Ak üçüncü etaba geçerek büyük başarı gösterdi.

Tunahan Ak ilk turda şefleri gülme krizine sokmuştu.

Editör: Haber Merkezi