Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi 46. bölümüyle ekrana geldi. Dizide Han'ın eski sevgilisi olarak bilinen Ceylan'ın gelişi Han'ın dengelerini değiştirdi. Karaktere başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz hayat verecek. Peki, Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir? Ceylan'ı canlandıran Aslıhan Gürbüz kim, kaç yaşında, aslen nereli? İşte merak edilen ayrıntılar.

MASUMLAR APARTMANI CEYLAN KİMDİR?

Han'ın yıllar önceki aşkı Ceylan, bir anda geri dönüş yaptı. İnci'yi kaybetmiş olan Han'ın kafası iyice karıştı.

Bir süredir, dizide Ceylan'a Özgü Namal veya Melisa Sözen isimlerinin hayat vereceği iddia edilse de diziye kimin dahil olacağı belli oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz olacak.

ASLIHAN GÜRBÜZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde fabrikada memur olan Eskişehir Seyitgazili Turgut Gürbüz'ün kızı olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Ayhan adında bir kardeşi vardır.

5,5 yaşında ailesiyle beraber İstanbul'dan İnegöl'e taşınan oyuncu ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Meslek lisesinde bilgisayarlı muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden birincilikle mezun oldu.

Senaryosu Meral Okay tarafından yazılan Bir Bulut Olsam dizisiyle adını duyuran Gürbüz, Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı "Cazibe Abbasova"'yı canlandırdı. Zeytin Tepesi dizisinde Deniz, Muhteşem Yüzyıl: Kösemde ise Halime Sultan karakterini canlandırdı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrol karakterlerinden "Merve Aksak"'ı canlandırdı.

 

Editör: Haber Merkezi