Kripto piyasaları yakından takip eden birçok kişi Shiba Coin'in alım satış işlemerini araştıryor. Shiba Coin'in Paribu'da listelenmesini bekleyen pek çok kişi, Shiba Coin Paribu'ya ne zaman gelecek? diye soruyor. İşte Shiba Coin'in Paribu’da işlem göreeği  tarih...

SHİBA COİN PARİBU’YA NE ZAMAN GELECEK Mİ?

Shiba Coin 26 Ekim 2021 tarihi ile diğer borsalardan, Paribu borsasına transfer edilebilir hale geldi. Bugün saat 15.00 itibariyle ise SHIB Paribu üzerinden alış satışa açılacak.

Paribu'nun sosyal medya hesabından yapılan açıkamada, "Paribu’da Shiba Inu (SHIB) yatırma işlemleri başladı. Alış satış işlemlerinizi ise bugün 15.00 itibariyle gerçekleştirebilirsiniz." ifadelerine yer verildi.

 

SHIBA COIN NEDİR?

Shiba Inu, aynı zamanda Shiba Token olarak da bilinir, Ağustos 2020'de "Ryoshi" olarak bilinen anonim bir kişi tarafından oluşturulan merkezi olmayan bir kripto para birimidir.

İsmi, logosunda bulunan köpek türü Shiba Inu'dan gelmektedir ve Dogecoin'den esinlenerek geliştirilmiştir ancak Dogecoin'den daha başarılı olma hedefi doğrultusunda DOGE Killer (Doge Katili) sloganıyla yoluna devam etmiştir.

Editör: Haber Merkezi