Trendyol, Getir, Banabi, Yemek Sepeti'ne ait motokuryeleri sayısı gittikçe artıyor. Sıklıkla kullanılan söz konusu bu markaların motokuryeleri ne kadar kazanıyor merak konusu oldu. Birçok kişi motokuryelerin ne kadar kazandıklarını merak ediyor. İş arayanlar, 2022 motokurye maaşları ne kadar? trendyol, Getir, Yemek Sepeti kurye maaşları kaç TL? işte tüm detaylar…

2022 MOTORLU KURYE MAAŞLARI NE KADAR?

2022 yılında birçok maaşın zamlanmasının ardından şirketlere ve sipariş sayısına göre değişen motorlu kurye maaşları oldukça araştırılıyor. Bu kapsamda en sık aratılanlar arasında motorlu kurye maaşları ne kadar ve motorlu kurye maaşları arttı mı soruları aratılmaktadır. Konu kapsamında birçok kişi araştırmalarını sürdürüyor. Özel ve kamuda farklılık gösteren maaşların 2022 yılında nasıl olacağı merak ediliyordu. En düşük motorlu kurye maaşı 4253 lira olarak belirtildi. Fakat genellikle motorlu kuryeler 5.520 TL maaş almaktadır. Bu miktardan çok daha yüksek maaşlar kazanmak da mümkün olabilir. 8000 TL’ye kadar maaşınız çıkabilir.

motorlu kurye

GETİR KURYE BAŞVURU ŞARTLARI

A1-A2 sınıfı ehliyet.
Aktif olarak motor kullanabilen.
Hijyen kurallarına uyan.
Teknoloji ile alakası olan.
Kılık kıyafet konusunda dikkatli
Müşteri ilişkilerinde başarılı
Vardiyalı saatlerde çalışabilecek kişiler başvuru yapabilirler.

KURYELİKTE YAŞ SINIRI VAR MI?

Birçok kişi motorlu kurye maaşlarını öğrendikten sonra konu hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Bu konu kapsamında motorlu kurye olmak isteyen birçok kişi kuryelikte yaş sınırı var mı sorusuna cevap arıyor. Birçok kişi kurye maaşlarının oldukça değişiklik göstermesi ve sipariş sayısına bağlı olarak değişmesi sebebiyle konu hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Kurye olmak için 18-30 yaş aralığında olmak gerekmektedir. İlk olarak tercih edilen yaş aralığı bu olsa da uygun şrtları sağlayan daha yaşlı kişiler de motorlu kurye olabilirler. Bu sebeple birçok kişi motorlu kurye olmak için gerekli şartları araştırmaktadır.

Editör: Haber Merkezi