Anadolu Efes Barcelona Lassa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Pek çok basketbol sever bu sorunun yanıtını arıyor. Play Off yolunda ilk karşılaşmasına çıkacak olan lacivert beyazlı temsilcimiz Anadolu Efes,Turkish Airlines EuroLeague'i 4. sırada tamamlamıştı. Rakibi olan Barcelona Lassa ise seoznu 5. sırada bitirdi. Her iki takımın da Final Four'u hedefliği karşılaşma, kıran kırana bir mücadeleye sahne olacak. Bu heyecanlı karşılaşmayı canlı izlemek isteyen basketbol severler maçın başlamasına saatler kala, maç bilgilerini ve Efes Barcelona maçı canlı izleme yollarını araştırmaya başladı. Peki, Anadolu Efes Barcelona Lassa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, Efes Barcelona maçı canlı izle detayları...

Anadolu Efes Barcelona Lassa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

17 Nisan Çarşamba saat 20.00'da başlayacak maç, Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Karşılaşma beIN Sports Haber’den naklen yayınlanacak. 

Anadolu Efes Barcelona Lassa maçı canlı izlemek için buraya tıklayın (üyelik gerektirir)

'Seriye galibiyet ile başlamak istiyoruz'

Anadolu Efes Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Barcelona Lassa ile yapacakları play-off çeyrek final ilk maçını kazanarak, seriye galibiyetle başlamak istediklerini belirtti.

Ataman, karşılaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, "Play-off’ta her maça final gözüyle bakıyoruz. Taraftarımızdan sezon boyunca bize verdiği destek ve motivasyonu şimdi daha da arttırmasını bekliyoruz. Yıldızları ve çok tecrübeli bir antrenorü olan Barcelona Lassa karşısında yüksek tempo ile oynayıp, seriye galibiyet ile başlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Anadolu Efes, Barcelona Lassa müsabakasıyla Avrupa kupalarındaki 652. maçını yapacak. 

Lacivert-beyazlı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 651 karşılaşmada 360 galibiyet ve 291 yenilgi yaşadı. 2001-2002 sezonundan itibaren katıldığı Avrupa Ligi'nde ise 404. maçına çıkacak Anadolu Efes, bu organizasyonda oynadığı 403 karşılaşmada 203 galibiyet ve 200 yenilgi gördü. 

Anadolu Efes ile Barcelona Lassa, Avrupa kupalarında bugüne kadar 26 kez karşılaşırken, lacivert-beyazlılar 9 galibiyet ve 17 mağlubiyet aldı. 

İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan 12 maçta Anadolu Efes 4 galibiyet ve 8 mağlubiyet yaşadı. THY Avrupa Ligi'nde iki takım arasında oynanan 14 karşılaşmada lacivert-beyazlılar 5, İspanya temsilcisi ise 9 galibiyet elde etti.

 

Editör: Haber Merkezi