AÖF sınav yerleri açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi AÖF final tarihi belli oldu mu?sorusunun yanıtı günün en çok araştırılan konuları arasına girdi. 2018-2019 eğitim öğretim yılı bahar döneminin bitmesine çok az bir süre kala, final sınavı ile ilgili ayrıtılar, öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Sınav için çalışmalarını sürdüren öğrencilerin gözü kulağı, şu günlerde AÖF'den yapılacak açıklamada. Peki,  AÖF sınav yerleri açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi AÖF final tarihi belli oldu mu? İşte, konuyla ilgili detaylar...

Anadolu Üniversitesi AÖF final tarihi belli oldu mu?

Final sınavında ter dökecek öğrenciler bir yandan sınav hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da sınavla ilgili bilgileri kontrol ediyor. Bunların ilk sırada geleni ise, Anadolu Üniversitesi AÖF final tarihi belli oldu mu? sorusunun yanıtı geliyor. Anadolu Üniversitesi’nin “2018-2019 Öğretim Yılı” takvimine göre AÖF bahar dönemi final oturumları 25 - 26 Mayıs 2019 tarihlerinde dört oturumda gerçekleşecek. 

AÖF sınav yerleri açıklandı mı?

AÖF sınavına girmeye hazırlanan öğrenciler, sınav günü bir sürprizle karşılaşmamak adına sınav öncesinde tüm detayları gözden geçiriyor. Özellikle her sınavda başka bir okulda sınava giren öğrenciler, sınav öncesinde sınava girecekleri okulun adresini önceden bulup, ulşaım olanaklarını kontrol ediyor. AÖF 2018-2019 bahar dönemi final sınavına girmeye hazırlanan öğrenciler de AÖF sınav yerleri açıklandı mı? sorusuna yanıt arıyor. Ancak henüz AÖF'den konu ile ilgili bir açıklama gelmedi. Önceki dönemlerde sınav yerleri, sınav tarihinden 10 gün önce açıklanmıştı. Bu durum baz alındığında sınav yerlerinin önümüzdeki 2-3 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.
 

3 ders sınavı ne zaman?

Akademik takvime göre AÖF 2019 bahar dönemi finalleri 25 – 26 Mayıs tarihinde yapılacak. En fazla üç dersten kalan öğrencilerin girdiği 3 ders sınavının tarihi de değişti. Daha önce 20 Temmuz olarak belirlenen 3 ders sınavı 27 Temmuz’a alındı.

Editör: Haber Merkezi