AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu Açıköğretim Fakültesi'nin hafta sonu düzenlediği vize sınavına katılan öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Öğrencilik hayatına Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde devam eden öğrenciler, sınav sonuçları açıklandıktan sonra kayıt yenileme ve ders seçme işlemlerini gerçekleştirecekler. Sınav soru ve kitapçıklarına erişim sağlayarak, sonuçlara ilişkin bir öngörü sahibi olmak isteyen AÖF'liler, bir yandan da AÖF sınavı soru ve cevapları yayımlanmasını bekliyor. Peki, AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınavı soru ve cevapları yayımlandı mı? İşte konuyla ilgili bazı ayrıntılar...

AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair resmi taraflardan bir açıklama gelmedi. Bununla birlikte, önceki dönemlerin sonuç açıklama tarihleri baz alındığında, sonuçların ortalama olarak 15-20 gün içerisinde açıklanmaması bekleniyor. AÖF tarafından bir duyuru geldiği andan itibaren haberimizde yer alacaktır.

AÖF sınavı soru ve cevapları yayımlandı mı?

AÖF'nin 13-14 Nisan tarihinde gerçekleşen bahar dönemi sınav soru ve kitapçıklarına halkın erişimi henüz sağlanmıyor. Daha önceki dönemlerde sınav soru ve cevaplarına erişim sınavın akabindeki haftada gerçekleşmişti. Bu uygulamaları örnek aldığımızda sınav soru ve cavplarına erişimin, bu hafta içinde sağlanması bekleniyor. 

 

Editör: Haber Merkezi