AÖF bahar dönemi dönem sonu sınavları tarihi gelirken, gözler yaz okulu kayıt ve sınav tarihlerine çevrildi. Eğer öğrencinin genel not ortalaması (GNO) 2,00 ve üstünde ise, FF notlu yani başarısız olduğu derslerini ya da hiç almadığı dersleri seçebiliyor. Peki, AÖF yaz okulu kayıtları ve sınavı ne zaman?

AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN?

AÖF yaz okulu sınavları ise 8 Ağustos 2021 günü yapılacak.

AÖF YAZ OKULU KAYIT TARİHLERİ

AÖF yaz okulu kayıtları 28 Haziran'da başlıyor, 2 Temmuz'da sona eriyor.

YAZ OKULUNDA HANGİ DERSLER ALINABİLİR?

Yaz okulu sisteminde hangi derslerin alınabileceği konusunda iki şekil oluşturuldu.

AÖF yaz okulu

Eğer öğrencinin genel not ortalaması (GNO) 2,00 ve üstünde ise, FF notlu yani başarısız olduğu derslerini ya da hiç almadığı dersleri seçebiliyor.

Bir diğeri ise genel not ortalaması 2.00'nin altında olan öğrenci, FF notlu derslerini, hiç almadığı derslerini ve bunlara ek olarak da uyarı aldığı dönemden itibariyle CD, DC ve DD notlu derslerini alabilir.

AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesinden yapılan duyuruda, "Açık öğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Bahar Yarıyılı Dönem Sonu Sınavları ÇEVRİM İÇİ (ONLINE) ortamda 29-30-31 Mayıs ve 5-6-7 Haziran tarihlerinde yapılacaktır. " ifadeleri kullanıldı.

SONUÇLAR NASIL ÖĞRENİLECEK?

Final sınavlarına katılan öğrenciler, sonuçları aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden öğrenci giriş bilgileri ile öğrenebilecek

YAZ OKULU SINAVLARI NE ZAMAN?

Aldığı derslerden yeterli kredi ve geçer nota ulaşamayan öğrenciler ise yaz okuluna devam edecek. Anadolu Üniversitesi AÖF sınav takvimi içerisinde yer alan bilgilere göre yaz okulu sınavları ise 8 Ağustos 2021 günü yapılacak

Editör: Haber Merkezi