Kanal D ekranlarında bir klasik haline gelen Arka Sokaklar, bu hafta yayınlanan son bölümüyle sezon finali yapıyor. Ekranlara kısa bir ara verecek olan dizi, hayranlarını merak içinde bırakacak bir bölümle veda ediyor. Arka Sokaklar 520. bölüm sezon finalinde Hüsnü hiç istemediği ve alakası olmayan bir olayın içine düşer. Oğlunu arkadaşının doğumgünü partisine götürdüğü sırada, bir kadın veli Hüsnü ile ilgilenir, evli olup olmadığını sorar. Habersiz çekilen fotoğrafları gazetede yer alınca, kadının eski kocası buna oldukça öfkelenir ve olaylar gelişir. Bununla birlikte, uzun zamandır takip ettikleri bir olayın sonuna doğru ilerleyen ekip, büyük bir operasyon düzenler. Ancak burada işler hiç iyi gitmez. Bombalar patlar ve ekip kapana kısılır... İşte, Arka Sokaklar 520. bölüm sezon finali hakkında merak edilen tüm detaylar...

Arka Sokaklar 520. bölüm sezon finalinde neler olacak?

Bir kadının ölüdürülmesiyle ilgili olayı çözmeye çalışan ekip, birtakım kanıtlar bulur ve onları takip eder.

Hüsnü ise, yaşadığı bir olay nedeniyle herkesin dalga konusu olur. Dalga geçenlerin başında da Mesut gelmektedir. Bunun sebebi ise, oğlunu arkadaşının doğumgünü partisine götüren Hüsnü'nün başka bir veli ile haberlere düşmesidir. Kadın, Hüsnü'ye evli olup olmadığını sorar. Yanlışlıkla Hüsnü'nün kadınla birlikte fotoğrafı çekilir ve gazetede çıkar. Kadının eski kocası ise, bu durumdan hiç hoşlanmaz.

Rıza Baba ve ekibi takip ettikleri bir olayın sonuna yaklaşmıştır. Büyük bir operasyon düzenlenir. Ancak, burada yaşadıkları hiç iyi değildir. Büyük bir patlama yaşanır ve ekip kendini beklemedikleri bir tehlikenin içinde bulur.

Arka Sokaklar 520. bölüm sezon finali izle

Arka Sokaklar 520. bölüm sezon finali fragmanı

Arka Sokaklar son bölümde neler oldu?

Kaza yapan Mesut'un yiğeninin kanından uyuşturucu çıkar. Ekip, uyuşturucu tacirlerine büyük bir darbe vurmak istemektedir. Engin Müdür de aynı işin üstünde olduğu için karşı karşıya gelirler. İki ekip de uyuşturucu patronunu yakalamak istemektedir. Yaptıkları operasyonla Rıza Baba'nın ekibi büyük bir başarıya imza atar ve Engin Müdür'ün ekibinin önüne geçer. İkinci operasyonda Bahar, uyuşturucu patronunu yakalamak için kılık değiştirir ve içlerine girer. Ancak oradayken polis olduğu ortaya çıkar. Ekip Bahar'ı kurtarmak için olay yerine gitse de adam Bahar'ı rehin alır.Bahar'ın kaçırıldığı yerde Engin Müdür'ün adamları hazır beklese de Bahar büyük tehlike altındadır.

Selin sokakta bir çocuğa saldıran köpeği görünce, çocuğu kurtarmak için köpeği silahıyla yaralar. Bu olay sosyal medyaya yanlış şekilde aktarılır. Hayvanseverler bu görüntüler üzerine Selin'e linç kampanyası başlatır. Köpeği tedavi için veterinere götüren ekip, burada köpek dövüşü yaptırıldığına dair bilgi alır. Selin'in temize çıkması için bu olayı çözmesi gerekmektedir.

 Arka Sokaklar, 520. bölümüyle 31 Mayıs Cuma akşamı sezon finali yaptı. Tam 13 sezondur, ilgiyle izlenen ve izleyicilerine nefes kesici anlar yaşatan Arka Sokaklar sezon finali bölümüyle de geleneğini bozmuyor. Hem eğlence hem heyecan dolu bölümde Hüsnü'nün başına gelenler izleyenleri gülümsetirken, tehlike içinde kalan ekip yürekleri ağızlara getirdi. Arka Sokaklar 520. bölümünde neler oldu? Sezon finali ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Editör: Haber Merkezi