Arka Sokaklar 609. yeni bölümü Kanal D'de yayınlandı. Arka Sokaklar 609. yeni bölümünde ekip ne yapacağını bilemez haldedir. Rıza babanın istifa haberi herkesi derinden üzer. Arka Sokaklar yeni bölümde heyecan ve adrenalin yine üst düzeydedir. Diziseverler Kanal D Arka Sokaklar yeni bölüm full izle, Arka Sokaklar son bölüm tek parça izle, Arka Sokaklar izle araştırması yapıyorlar. 

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM FULL İZLE

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rıza babanın istifa haberi herkesi derinden üzer. Ekip ne yapacağını bilemez haldedir. Rıza baba geri adım atmamakta kararlıdır. Bakanlıktan gelen bir müfettiş emniyeti ziyaret eder. Engin komisere danışacağı önemli bir konu vardır.

Mesut'un tutuklanma haberi ekibin gündemini değiştirir. Mesut'un sorgusuna Savcı Cahit Toprak girecektir. Savcı, ekibimize Mesut'u aklayacak delilleri bulmaları için 24 saat süre tanır; fakat, bu hiç kolay olmayacaktır. Çünkü John, Victoria ve İdil'in planları henüz bitmemiştir.

Arka Sokaklar 609. son bölüm

Hakan ve Arda, eski bir muhbirleri olan Cevdet'i ziyaret edip her şeyin yolunda olup olmadığını kontrol eder. Ertesi gün mahallenin iki esnafı vahşice öldürülür. Bu iki adamın arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışan ekibimiz muhbirleri Cevdet'i sorgulayınca yeni bilgiler gün ışığına çıkar.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

17 Aralık 2021 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 608. Bölümünde ekip, Rıza Babanın aldığı şok kararla büyük üzüntü yaşıyor! Rıza Baba, Selin olayında Mesut'un peşinden giden ekibine karşı büyük kırgınlık yaşar. Bu yüzden geri dönülemez bir karar alır. Bu kararı da ekibiyle paylaşır.

Ekibimizden kaçan Samir, Feyza'nın evinde saklanmaktadır. Planı sahte pasaport çıkartıp Feyza ile birlikte yurtdışına kaçmaktır. İlyas ile işbirliği yapan Mesut ve Selin, Samir'in peşindedir. Kısıtlı zamanı kalan Samir'in tek düşmanı ekibimiz de değildir.

Ekibimiz, Serap'ın başına gelenlerden sonra intihar eden yakın arkadaşı avukat Ertan'ın vakasını daha derinden incelemeye karar verir. Hakan, Serap'a saldıran iki kişinin plakasının izini sürerken Ezgi ve Sinem de Yeliz'in hesaplarını incelemeye alır. Ortak bir nokta bulmaları uzun sürmeyecektir.

Musa ve Ulvi isimli iki uyuşturucu bağımlısı, Gizem isminde bir genç kızı taciz eder. Mahalle halkına da uzun zamandır kök söktürmektedirler. Ekibimiz bu iki suçluyu sokaklardan uzak tutmak için mücadele ederken yine engellerle baş edeceklerdir.

Arka Sokaklar aksiyon dolu yeni bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

Editör: Haber Merkezi