ATA-AÖF öğrencilerine 5 ders müjdesi! Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri (ATA-AÖF) final sınav sonuçlarını geçtiğimiz günlerde öğrendi. Sınavın ardından ATA-AÖF öğrencilerine ders artırma müjdesi geldi. ATA-AÖF öğrencileri ders sayısı arttı mı? diye soruyor. 

ATA-AÖF DERS SAYISI ARTTIRILDI MI?

Örgün eğitim alan öğrencilerine bir yıldan aşkın bir süredir kesintisiz hizmet sunan Atatürk Üniversitesi, aynı kaliteyi Açıköğretim Fakültesinde de öğrencileriyle paylaşıyor.

Bu kapsamda yıl boyunca sürdürdüğü eğitim ve öğretim sürecini 9 Ağustos 2021'de başlayacak olan yaz okulunda da devam ettirecek olan Açıköğretim Fakültesinde öğrenciler, açılacak derslerden öncelikle alt yarıyıl dersleri olmak üzere, daha önce başarısız oldukları ya da takip eden üst yarıyıllardan (güz ya da bahar) ilk kez alacakları toplam 5 adet dersi seçebilecekler.

Ata aöf

“Ülke Yükseköğretimine Destek Vermeye Devam Ediyoruz”

Pandemi nedeniyle geride bıraktığımız dönemi online (çevrim içi) olarak geçirdiklerini aktaran Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, 64 yıllık tecrübesi, nitelikli personeli ve donanımlı altyapısı ile pandemi sürecini oldukça başarılı bir şekilde geçirdiklerini söyledi. Sürece hemen adapte olunduğuna dikkat çeken Rektör Çomaklı: “Hem örgün hem de uzaktan eğitim alan tüm öğrencilerimize yüz yüze eğitimi aratmayacak düzeyde bir hizmet sunmak için tüm personelimiz ile yoğun bir gayret gösterdik. Yeni YÖK kapsamında ülke yükseköğretimine destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle çalışma arkadaşlarıma gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimize ise yaz okulunda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

ATA AÖF bahar dönemi bütünleme sınavı 28 Haziran- 2 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

ATA AÖF'TEN YAZ OKULU AÇIKLAMASI

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinin 2020-2021 eğitim-öğretim yılı yaz okulu ile ilgili çalışmaları tamamlanmış ve Üniversitemiz senatosu tarafından yaz okulu açılması uygun görülmüştür. Yaz okulunun takvim ve uygulama esasları ile ilgili detaylı bilgilendirme kısa süre sonra www.ataaof.edu.tr web sayfası üzerinden ve resmi sosyal medya hesaplarından yapılacaktır.

Editör: Haber Merkezi