Baraj dizisi 34. yeni bölümünde heyecan dorukta. FOX'un yeni bölümleri merakla beklenen dizisi Baraj bu akşam 34. bölümüyle ekrana gelecek. Binlerce izleyici Baraj 34. bölüm izle ekranını araştırıyor. İşte Baraj 35. bölüm fragmanı çıktı mı? sorusunun cevabı ve diğer detaylar...

BARAJ DİZİSİ CANLI İZLE

BARAJ DİZİSİ SON BÖLÜM İZLE

BARAJ 34. SON BÖLÜM ÖZETİ

Nazım, Nehir'in Bahar ve Azra hakkında söylediklerine bir kez daha inanmayınca Nehir artık Nazım defterini tamamen kapatır. Fakat Nehir'in kısa sürede yeni bir adamla yakınlaştığını gören Nazım da Nehir defterini kapatmış mıdır? Üstelik bu yeni adamın Nehir'le yakınlaşmasının sebebi nedir?Tarık, Zahra ve İbrahim, Meryem'i de alıp Halit'in köyünün yolunu tutarlar. Hem düğünden hem de cesetten kurtulabilecekler midir?

Yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

Baraj 34. bölümün ekranlara gelmesinin ardından 35. yeni bölüm fragmanının çıkması bekleniyor.

BARAJ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın oynadığı "Baraj" isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım'ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir'le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir'in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir'in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir'in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul'un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık'ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir. Nehir'in fotoğraftaki Tarık'ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır.

Baraj dizisi oyuncuları:

Feyyaz Duman

Biran Damla Yılmaz

Burak Yörük

Sumru Yavrucuk

Iman Casablanca

Sait Genay

Tuna Orhan

Editör: Haber Merkezi