Es film imzalı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 11. yeni bölümüyle ekranlara gelirken dizinin takipçileri yeni oyuncuları ve karakterler hakkındaki ayrıntıları merak ediyor. Yönetmenliğini Berat Özdoğan'ın yaptığı, senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in birlikte kaleme aldıkları dizide Okan Şenozan canlandırdığı Karabay karakteri seyircinin ilgisini çekti. Peki, Barbaroslar Karabay kim? Karabay'ı oynayan Okan Şenozan kimdir, nereli, kaç yaşında?

BARBAROSLAR KARABAY KİM?

Karabay Memlüklü Devleti'nin İskenderiye'de görevli emiridir. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Karabay rolünü Okan Şenozan canlandırmaktadır.

 

OKAN ŞENOZAN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Okan Şenozan (d. 29 Mart 1968, Adana), tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu, seslendirme sanatçısı. İlk, orta ve liseyi Ankara'da Tevfik Fikret Lisesi'nde okudu. 1986 yılından itibaren seslendirme yapmaya başladı. 1991 yılında A.Ü.D.T.C.F tiyatro bölümü oyunculuk dalından mezun oldu.İlk oyunculuk deneyimini Sahra isimli dizi ile gerçekleştiren Okan Şenozan daha sonra Bizim Evin Halleri ve Unutma Beni isimli dizilerde oyunculuk kariyerini sürdürmüştür. En son rol aldığı dizi Star Tv ekranlarında yayınlanan Beni Affet dizisidir, bu dizide Şahin karakterini canlandırmıştır. Başarılı oyuncu Ankara doğumlu, aslen de Ankaralıdır.Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Karabay Okan Şenozan kimdir?

Okan Şenozan (d. 29 Mart 1968, Adana), tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu, seslendirme sanatçısı. İlk, orta ve liseyi Ankara'da Tevfik Fikret Lisesi'nde okudu. 1986 yılından itibaren seslendirme yapmaya başladı. 1991 yılında A.Ü.D.T.C.F tiyatro bölümü oyunculuk dalından mezun oldu.İlk oyunculuk deneyimini Sahra isimli dizi ile gerçekleştiren Okan Şenozan daha sonra Bizim Evin Halleri ve Unutma Beni isimli dizilerde oyunculuk kariyerini sürdürmüştür. En son rol aldığı dizi Star Tv ekranlarında yayınlanan Beni Affet dizisidir, bu dizide Şahin karakterini canlandırmıştır. Başarılı oyuncu Ankara doğumlu, aslen de Ankaralıdır.

Editör: Haber Merkezi