SPOR YATIRIMLARI DEĞERLENDİRİLDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir ve Şube Müdürü Aziz Erdinç Yılmaz’ı makamında ağırladı.

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan yatırımlarla ilgili bilgi aldı. Yapılan çalışmaların önemine değinen Akın, her zaman gereken desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Akın; “Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ali Özdemir, Şube Müdürü Aziz Erdinç Yılmaz ile birlikte belediyemizi ziyaret etti. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Her zaman kurumlarımızın yanındayız. El birliğiyle ilimize hizmet etmek için büyük bir uğraş veriyoruz. Bu kapsamda da ilimizde gerçekleştirilen spor yatırımları için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu yatırımları değerlendirdiğimiz ziyareti için İl Müdürümüz Sayın Özdemir’e teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN BARTINSPOR İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Bartın Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Kömeç ve Necmi Balık ile birlikte Bartınspor Kulübü tarafından Gazhane Kültür Parkı’nda düzenlenen İstişare Toplantısına katıldı. Sohbet havasında geçen toplantıda Başkan Akın, her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de gereken desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti. Akın; “Bartın Belediyesi olarak her daim sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz. Bartınspor Kulüp Başkanlığını devralan Sayın Serkan Yurtaçan nezdinde Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diliyor, şimdiye kadar kulübümüze emeği geçen tüm başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN AKIN’DAN YOĞUN HAFTA SONU MESAİSİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu vatandaşların daveti üzerine, yaş günü kutlaması, düğün, sünnet ve nikâh merasimlerine katılarak, vatandaşların özel günlerinde heyecan ve mutluluklarını paylaştı. Çiftlerin mutluluklarına ortak olan Akın, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Havva Özçelik’in oğlu Anıl ile Hatice-Yaşar Cürebal’ın kızı, belediye personeli Arzu’nun nikah akitlerini gerçekleştirerek, mutluluk temennisinde bulundu. Nikah merasimi sonrasında davetliler ile sohbet eden Akın, Özçelik ve Cürebal ailelerini tebrik etti.

Başkan Çiftlerin Nikahını Kıydı

Çiftlerden gelen talepler üzerine nikâh akitlerini gerçekleştiren Başkan Akın, Köyortası Mahalesi Muhtarı Şermin Atmaca ve Kadri Atmaca’nın kızı İrem ile Serhan-Müslüm Oymak’ın oğlu Burak’ın, Bartın Belediyesi Liman İşletme Müdürü Birol Demirkoparanoğlu ve Billur Demirkoparanoğlu’nun oğlu Duhan ile Nuray-Recep Ataç çiftinin kızı Gizem’in, Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner Sevilmiş ve Murat Sevilmiş’in kızı Selen ile Gülşen-Fahri Öznazik çiftinin oğlu Samet’in, Tülay-Özcan Sanbay çiftinin kızı Canay ile Nurşen-Recep Tiryaki çiftinin oğlu Erdem’in, Demir ve Oylar ailelerinin kıymetli evlatları Özlem ile Yılmaz’ın, Gülcan-Nurettin Köse’nin kızı Rabia ile Selda-Tanju Hatipoğlu’nun oğlu Emrecan’ın, Yeter-Mehmet Topcan’ın kızı Aycan ile Nuray-Oktay Ergin’in oğlu Umur’un,  Ergül-Ekrem Şahin’in kızı Ezginur ile Fatma-Bahri Akarsu’nun oğlu Mücahit’in, Kadriye-Abdullah Balçık’ın kızı Berrak ile Nezahat-Mehmet Kavkav’ın oğlu Yusuf’un nikah akitlerini imzaladı. Başkan Akın, çiftleri tebrik ederek, bir ömür boyu mutluluk diledi.

Düğün Törenlerine Katıldı

Akın, kıydığı nikâhların dışında davet edildiği düğün ve sünnet merasimlerine katılarak çiftlerin mutluluklarını paylaştı. Başkan Akın, Selma-Sezgin Savaşkan’ın kızı İlayda ile Kıymet Altınsoy-Üçler Dinç’in oğlu Mehmet’in, Gül ve Çırlak ailelerinin kıymetli evlatları Kader ile Tolga’nın düğün törenine katıldı. Akın, Şahin ve Akarsu ailelerinin kıymetli evlatları Ezginur ile Mücahit için Kozcağız Beldesinde tertip edilen düğün yemeği programına da Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Kemal Özay, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Milliyetçi Hareket Partisi Kozcağız Belde Başkanı Savaş Buyurman, Belde Başkan Yardımcısı Uğur Bayram ve Kozcağız Belediye Meclis Üyesi Gökhan Ermiş ile birlikte katıldı. Demirsoy ve Şahin ailelerinin kıymetli evlatları Tülay ile Enes’in düğününe ise Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç katılarak Belediye Başkanı Cemal Akın’ın selamlarını ileterek, hayırlı uğurlu olmasını diledi.

“Allah Damatlıklarını da Göstersin”

Akın, sünnet düğünlerine de katılarak, sünnet olan çocuklara geçmiş olsun, ailelerine de hayırlı olması temennisinde bulundu. Akın, Tevfika-Muhammet Aşgın çiftinin evlatları Ahmet Selim’in, Nurcan-Emrah Aydın çiftinin değerli evladı Ömer Asım’ın, Belkıs-Halil Ataman çiftinin kıymetli evladı Muhammet Rüzgar’ın ve Necibe-Muhammet Kanbur çiftinin kıymetli evlatları Yiğit ile Akif Yekta’nın sünnet düğününe katıldı. Akın, katıldığı törenlerde; “Sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun dileğimi sunuyorum.  Allah damatlıklarını da göstersin. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“Huzurlu ve Mutlu Bir Ömür Diliyorum”

Akın, günün sonunda son olarak da Belediye personeli Hasret ve Uğur Karpuz’un kıymetli evlatları İlkimsu’nun 1 yaş günü kutlamasına katıldı. Akın; “Karpuz ailesine biricik evlatları ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum” dedi.

 BAŞKAN KOOPERATİFİN GENEL KURUL TOPLANTISINA KATILDI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Disiplin Kurulu Başkanı Aynur Yıldırım ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte S.S. Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Genel Kurul Toplantısına katıldı. Kongrede güven tazeleyen Kooperatif Başkanı Kadir Akal’a hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Akın, başarılar temenni etti. Kongre sonrası açıklama yapan Akın; “Toplumumuzun önemli bir kısmını oluşturan esnaflarımızı çatısı aslında toplayan S.S. Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Genel Kurul Toplantısına katıldım. Kongrenin hayırlı olmasını, kongrede güven tazeleyen Kooperatif Başkanı Sayın Kadir Akal’a, Yönetimine, ortaklarına, esnaf ve sanatkarlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

YARALI SÜRÜCÜYE İLK MÜDAHALE İTFAİYE EKİPLERİNDEN

Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından ilimiz Merkez ilçeye bağlı Bayırdüzü Köyü’nde meydana gelen trafik kazasında tarlaya uçan ve takla atma tehlikesi olan araç içerisinde sıkışan yaralı sürücüye müdahale edildi.  Edinilen bilgiye göre hafta sonu meydana geçen olayda Bayırdüzü mevkiinde yağışlı havanın da etkisiyle araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tarlaya uçtu. Takla atma tehlikesi bulunan araçtaki sürücünün imdadına Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yetişti. İtfaiye ekipleri tarafından araç içerisinden çıkartılan sürücüye ilk müdahale de olay yerinde yapıldı.

EV YANGINI İTFAİYENİN MÜDAHALESİ İLE SÖNDÜRÜLDÜ

Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından ilimiz Merkez ilçeye bağlı Şiremirtabaklar Köyü’nde meydana gelen ev yangınına müdahale edildi. İki katlı bir evin üst katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin çabası ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre; olay hafta sonu Şiremirtabaklar Köyü’nde meydana geldi. 2 katlı evin üst katından dumanlar yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu Bartın Belediyesi İtfaiye Ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, evdeki alevlere müdahale etti. Alevlerin, ahşap çatıya ulaşmaması için büyük uğraş veren itfaiye ekipleri, hem bina içinden hem de dışarıdan yaptıkları çalışma ile yangını kontrol altına aldı.

BAKANLIK ÇALIŞMALARI İÇİN BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzmanı Rasim Akın ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, Bartın ili ile ilgili bilgiler vererek, Belediye projeleriyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.  Bakanlık faaliyetleriyle ilgili de bilgi alan Başkan Akın, pandemi döneminde yapılan çalışmalar için teşekkür etti. Nazik ziyareti için Ticaret Uzmanı Rasim Akın’a teşekkür eden Başkan Cemal Akın, çalışmalarında kolaylık diledi. Misafirperverliği için Başkan Akın’a teşekkür eden Ticaret Uzmanı Rasim Akın ise belediye çalışmalarında kolaylık ve başarı temenni etti.

Editör: Haber Merkezi