RAPORDA ÜZERİMİZE ATILI HİÇ BİR SUÇLAMA BULUNMAMAKTADIR

Teftiş raporunun belediye ve şahsı ile ilgili hiçbir suçlama, suç duyurusu ve yeni bir soruşturma açılması gerektiren bir rapor olmadığını, tüm belediyelerde olan bürokratik eksikler olduğunu bütün resmi kurumlarda olan yanlışlıklar olduğunu, teftiş raporunu belediyede isteyen her vatandaşın inceleyebileceğini belirtti.

TEFTİŞ RAPORUNDAN SONRA 3 BELEDİYE MECLİS ÜYESİ İHRAÇ İSTEĞİ İLE GENEL MERKEZE BİLDİRİLDİ

İskilip belediye başkanı Ali Sülük, “teftiş raporundan sonra, partimiz üç belediye meclis üyesi ile ilgili Genel merkezime kesin ihraç talebi ile başvuruda bulunmuştur.Dolayısıyla Genel Merkezimiz teftiş raporundan dolayı bizi haklı bulmuştur” dedi. 

YASAL SÜREÇ BAŞLATILMIŞTIR

Belediye Başkanı Ali Sülük, aldıkları görevlerini yerine getirmeyen belediye meclis üyeleri ile ilgili yasal süreç başlattıklarını bildirdi.

BELEDİYE MECLİS ÜYESİNİN DÜKKANININ KURŞUNLAMASINI KESİNLİKLE TASFİV ETMİYORUZ

Belediye Başkanı Ali Sülük kurşunlama olayını kesinlikle tavsif etmedikleri bilgileri dışında gelişen bir olay olduğunu belirtti. Başkan Ali Sülük Tavsif edilmeyen bu durumdan dolayı ilgili arkadaşa geçmiş olsun dileklerini iletti.

SİYASETEN KESİN İHRAÇ TALEBİ İLE GENEL MERKEZE İSİMLERİ GİTMİŞ BELEDİYE MECLİS ÜYESİNE BİZİM BÖYLE BİR GİRİŞİMDE BULUNMAMIZ APTALLIK OLUR

Siyaseten kesin ihraç talebi ile genel merkeze bildirilmiş bir insana bu tür bir girişimi yapmamızın mümkün olmayacağını kendilerini mağdur duruma düşürecek bir girişimin içerisinde olmayacaklarını belirtti.

BU OLAYI TASVİF ETMİYORUZ OLAYLA İLGİLİ BİZİ İLİŞKİLENDİRMEYİ VE BİZİ HEDEF GÖSTERMEYE YÖNELİK GİRİŞİMLERİ KINIYORUZ

Belediye Başkanı Ali Sülük konu ile ilgili yaptığı açıklamada ilgili belediye meclis üyesinin algı oluşturularak belediye meclis üyelerine bir saldırı yapılmış gibi göstermeye çalıştıklarını belirtti.

BU ARKADAŞLARI SUKÜNETE DAVET EDİYORUM

Belediye başkanı Ali Sülük vuku bulan olayla ilgili olayın yargıya taşındığını bu konuda kimin vebali suçu varsa ortaya çıkarılmasını istediklerini belirtti. Belediye başkanı Ali Sülük insanları kışkırtacak bizleri hedef gösterecek progratif eylemlerden herkesin uzak durmasını rica etti. 

MEDYA KURULUŞLARINI DOĞRU HABER YAPMAYA DAVET EDİYORUM

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük son günlerdeki yaşanan olaylarla ilgili yalan haber medya kuruluşlarını objektif haber yaparak basın ilke ve ahlak kurallarına uymaya davet etti.

Editör: Haber Merkezi