Şehit Aileleri ve Malul Gazilerin ailelerinin faydalanabilmesi için ücretsiz olarak tahsis edilen belediyeye ait işyerinin anahtarı Belediye Başkanı Mehmet Sarı tarafından Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Neslihan Ay’a teslim edildi.

‘ŞEHİTLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR’

Bugüne kadar geç kalınmış veya fark edilmemiş eksik olan bir durumun tamamlandığı gün olarak kabul edilmesi gerektiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Sarı;

“Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Neslihan Ay Hanımefendi bizlere daha önceki günlerde Sayın Emniyet Müdürümüz ile birlikte bir ziyaret gerçekleştirerek, derneğin kullanabilmesi için bir yer temini yapılması konusunda bizlerden destek istedi. Bugün onların isteklerini yerine getiriyor ve belediyemize ait olan iş yerimizin anahtarını kendilerine teslim ediyoruz.

Bu anlamda Emniyet Müdürümüzün başlatmış olduğu yolda ve Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanımızın gayretleri ile Belediyemize ait Gümüşlü Mahallemizde bulunan yerimizi dernek faaliyetleri devam ettiği sürece ücret almamak kaydı ile onlara tahsis ediyoruz. Bizim desteğimizin yanında yine şehrimizin önemli şahsiyetlerinden Serpil Saraçoğlu Hanımefendi de 38 adet çerçeveli resim, 1 adet çift kapalı dolap, 1 adet raflı kitaplık, dolap, masa, sandalye gibi derneğin kullanabileceği malzemelerinin teminini üstlendi. Marifet iltifata tabidir, kim bu memleket için taş üstüne taş koyuyorsa, elini uzatıyorsa onun elini sıkar ona teşekkür ederiz.

Şehitlerimiz başımızın tacıdır. Bugün şehitlerimiz için bir toydur. Şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri orada toplanacaklar. Ve eminim ki bu tabloyu toprak altından izleyecekler” dedi.

Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Neslihan Ay ise, “Uzun zamandır uğraştığımız yer teminini bizlere sunan başta Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Sarı olmak üzere İl Emniyet Müdürümüz Fahri Bulut ve emeği ve destekleri olan bütün herkese gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi