Bayramda Getir ve Yemeksepetinden sipariş vermek isteyen vatandaşlar çalışma saatlerini merak ediyor. "Getir" ve "Banabi" uygulamaları ramazan ayı boyunca saat 10:00'dan 17:00'ye kadar hizmet verebiliyordu. Bayramda online alışveriş yapılan getir ve yemeksepeti firmalarının saatlerinde değişikliğe gidildi.

GETİR VE YEMEK SEPETİ BAYRAMDA ÇALIŞIYOR MU, KAÇA KADAR?

İçişleri Bakanlığının genelgesine göre yemek-içme salonları ile getir-yemeksepeti gbi çevrimiçi yemek sipariş firmalarının çalışma saatinde 13 Mayıs Perşembe günü itibarıyla değişikliğe gidildi.

Bayramda getir ve yemeksepeti çalışıyor mu

Ramazan Bayramı'nın birinci gününe kadar 24 saat esasına göre paket servis şeklinde hizmet verebilecek getir ve yemek sepeti gibi iş yerleri ile firmalar, Ramazanın sona ermesiyle saat 01.00'e kadar paket servis yapabilecek.

ONLİNE MARKET SİPARİŞİ KAÇA KADAR?

Online olarak hizmet veren Getir ve Banabi uygulaması Ramazan ayı boyunca saat 10:00 – 17:00 saatleri arasında hizmet verebiliyordu. Tam kapanma süreci bitimine kadar, Bayram’da dahil online market alışverişleri yine aynı saatler arasında devam edecek

Bayramda getir ve yemeksepeti çalışıyor mu

YASAKTA PAKET SERVİSİ AÇIK MI?

Koronavirüs tedbirlerinin arttırılmasıyla tam kapanmaya giden ülkelerden biri olan pandemi sürecini zor atlattığımız konu dahilinde. Dün akşam alınan kararla beraber tam kapanmaya geçildiği açıklandı. Bu süreçte lokanta, restoran ve yemek hizmeti veren yerlerin akıbeti merak konusu oldu. Verilen kararlara göre lokanta ve restoran tarzı işletmelerin hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında paket servisi alması, hafta içleri 10.00-20.00 saatleri arasında paket servisi ya da interent üzerinden online sipariş oluşturmak mümkün hale geldi. Sokağa çıkma yasağı olduğu günler tatlıcılar da dahil olmak üzere pastaneler ve yemek hizmeti veren yerler bu hükümden yararlanabilecek.

Editör: Haber Merkezi