Beşiktaş, Vodafone Park'ta Adana Demirspor'u Montero, Josef ve Rıdvan'ın golleriyle 3-0 öne geçmişti. Ancak Adana Demirspor Vargas ve Balotelli'nin golleri ve son dakika karambolde yaşanan golle 3-3 bitirdi. Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş böylece Adana Demirspor'dan 1 puan alabildi. İşte Beşiktaş Adana Demirspor maçı özeti ve golleri izle ekranı ve BJK Adana Demirspor maçı kaç kaç bitti? sorusunun cevabı...

BEŞİKTAŞ ADANA DEMİRSPOR MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ İZLE(YÜKLENMESİ BEKLENİYOR)

BEŞİKTAŞ - ADANA DEMİRSPOR MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?

Beşiktaş - Adana Demirspor maçı 21 Eylül Salı günü saat 20:00'de başladı. Beşiktaş Adana Demirspor maçı sonucu 3-3 bitti. Beşiktaş-Adana Demirspor karşılaşmasının bitimiyle birlikte saha kenarı karıştı. Attığı gol sonrasında Beşiktaş yedek kulübesine hareket yapan Mario Balotelli, maçın bitimiyle birlikte yeniden bu noktaya gidince saha kenarı karıştı.

adanaa

BEŞİKTAŞ 3-3 ADANA DEMİRSPOR / MAÇ SONUCU

Maçtan önemli dakikalar

Beşiktaş, Adana Demirspor maçı başladı.

5.dakikada Beşiktaş, Ezeh'nin Oğuzhan'a yaptığı faul sonrası tehlikeli bir yerden serbest vuruş kazandı. Ezeh faul sonrası sarı kart gördü. Pjanic'in kullandığı serbest vuruşta top direğin üzerinden auta gitti.

17.dakikada korner kazanan Adana Demirspor ilk etkili atağını geliştirdi. Bjarnason'un kafa vuruşu direğin hemen yanından auta gitti.

MONTERO DORTMUND MAÇINDAN SONRA YİNE SAHNEDE

20.dakikada Pjanic'in yaptığı ortaya kafa vuran Montero, topun Samet'e çarpmasıyla da yön değiştirdi ve ağlarla buluştu: 1-0

26.dakikada Beşiktaş'ın Cyle Larin ile bulduğu gol ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı. VAR hakemi Alper Ulusoy, iptal edilen goldeki ofsayt kararını onayladı.

30.dakikada Beşiktaş, Oğuzhan-Ghezzal-Pjanic paslaşmalarıyla ceza sahasına girdi, Ghezzal'ın yerden ortasında Batshuayi'nin şutunu kaleci Ferhat güçlükle kornere çeldi.

JOSEF'TEN İLGİNÇ GOL!

45.dakikada Josef ceza sahasına hareketlenen Batshuayi'yi gördü ve uzun bir top attı, Batshuayi, savunma ve kaleci Ferhat'in çarpışması sonrası top kimseye değmeden ağlarla buluştu ve skor 2-0 oldu. İlk yarı bu skorla sona erdi.

ADANA DEMİRSPOR İKİNCİ YARIYA EZHE-YUNUS DEĞİŞİKLİĞİ İLE BAŞLADI.

48.dakikada Josef'in güzel pasında topla buluşan Ghezzal'ın ceza sahasına girerken yapmış olduğu vuruş kaleci Ferhat'tan sekti ancak Oğuzhan kontrol edemedi ve top auta gitti.

YİNE RIDVAN YİNE GOL

53.dakikada sağ kanatta topla buluşan Ghezzal'ın yerdenortasında Larin topu arkada boş durumda bulunan Rıdvan'a bıraktı, Rıdvan düzgün bir vuruşla skoru 3-0 yaptı. Rıdvan Antalyaspor maçının ardından Adana Demirspor maçında da gol atmış oldu.

VARGAS FARKI İKİYE DÜŞÜRDÜ 

60.dakikada Welnton'un faulü sonrası tehlikeli yerden serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Vargas güzel bir vuruşla skoru 3-1'e getirdi.

Beşiktaş'ta Larin, Oğuzhan ve Pjanic oyundan çıkarken Atiba, Kenan ve Salih oyuna girdi. Adana Demirspor'da da Stambouli yerine Balotelli oyuna girdi.

BALOTELLİ'DEN HARİKA GOL

79.dakikada topla buluşan Balotelli, ceza sahası dışından çok sert vurdu, Welinton'a çarpan top ağlarla buluştu ve skor 3-2'ye geldi.

SON DAKİKADA ŞOK GOL!

90+6.dakikada kullanılan köşe vuruşunda yaşanan karambolde top ağlarla buluştu ve maç 3-3 sona erdi.

Maçın bitiş düdüğüyle saha karıştı iki takım oyuncuları birbirine girdi. Daha sonra araya giren oyuncularla futbolcular soyunma odasına girdi.

Editör: Haber Merkezi