Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 4 maçta henüz puan alamayan temsilcimiz Beşiktaş Ajax ile karşılaşıyor. Beşiktaş Ajax maçı canlı izle bilgileri maç öncesinde belli oldu. Exxen platformunda canlı yayınlanacak Beşiktaş Ajax maçı bazı kanallardan şifresiz olarak izlenebiliyor. Bu sebeple futbolseverler "Beşiktaş Ajax maçı canlı izle şifresiz izle" aramalarını yoğunlaştırdı. Maç öncesi Beşiktaş ve Ajax'ın eksikleri belli oldu...

BEŞİKTAŞ AJAX MAÇI CANLI İZLE(ÜYELİK GEREKTİREBİLİR)

BEŞİKTAŞ AJAX MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

2 maçını bugün saat 20:45'te başlayacak ve mücadele Vodafone Park'ta oynanacak. Kritik Beşiktaş Ajax maçı EXXEN dijital platformundan üyeliği olanlara şifresiz olarak yayınlanacak. İşte Beşiktaş Ajax maçı şifresiz veren kanallar...

BEŞİKTAŞ AJAX MUHTEMEL 11'LERİ

Beşiktaş: Welinton, Ghezzal, Alex Teixeira, Vida, Umut, Ersin, Rosier, Mehmet, Pjanic, Larin, Batshuayi

Ajax: Timber, Martinez, Antony, Berghuis, Blind, Pasveer, Mazraoui, Gravenberch, Klaasen, Tadic, Haller

Beşiktaş Ajax

BEŞİKTAŞ - AJAX MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR HANGİLERİ?

Beşiktaş Ajax maçı 24 Kasım Çarşamba günü saat 20:45'te Exxen'de canlı yayınlanacak. Beşiktaş Ajax maçı şifresiz verecek kanallar ise şu şekilde: 

Beşiktaş Ajax maçı

Beşiktaş Ajax maçı

Beşiktaş Ajax maçı

SERGEN YALÇIN'DAN MAÇ ÖNCESİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Sergen Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde:

Başlangıçta hepimizin heyecanlı olduğu, 'Acaba bu grupta bir şeyler yapabilir miyiz, neler yapabiliriz' diye plan yaptığımız bir gruptu ancak oynanan 4 maç sonunda, şu anda grupta istediğimiz sonuçları alamayıp hedefsiz duruma düştük. Kalan son 2 maç camiamız ve ülke puanı için prestij maçları haline geldi. Hedefleri ne kadar yukarı koyarsanız, hayal kırıklıkları da o kadar büyük olur demiştim. Çok fazla hayal kırıklığı yaşamamak lazım. Oyuncu sakatlıkları bizi büyük sıkıntıya soktu.

Biraz şans faktörünü de ortaya atarsak, maçların 1-2 tanesini kazanabilirdik ama bireysel hatalar ve yediğimiz basit goller istediğimiz noktada duramamamızı sağladı. Bu benim şahsi fikrim. Kalan 2 maç var, yarın da önemli bir takıma karşı oynayacağız. Takım olarak da çok iyi durumda değiliz şu an. Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde aldığımız sonuçlar beklentinin altında. Camianın beklentisinin çok uzağındayız ve bunun farkındayız. Bu oyun, zor bir oyun. Her türlü neticenin karşınıza çıkabileceği bir oyun

Tabii ki amacımız bunun önünü kesmek ve bir an evvel camiamızı normale döndürmek, olması gereken yere getirmek. Bu biraz zaman alacak ve belli bir süre gerektirecek gibi görünüyor.

Böyle devam edemeyiz. Uğraşıyoruz. Takımı tekrar ayağa kaldırmak için, tekrar istediğimiz sonuçları almak için yapmamız gereken her şeyi yapıyoruz. Bu hafta özellikle oyuncularımızdan tepki vermelerini bekliyoruz, yani geri dönüşü bekliyoruz. İnşallah bu hafta geri dönüşümüz olur. İyi bir oyun, iyi bir mücadele, sonrasında galibiyet ve işlerin normale dönmesi herhalde hepimize rahat bir nefes aldırır.

Yarın Batshuayi'yi oynatmayacağız. Hafta sonu belki kullanabiliriz ancak sakatlıktan çıktı ve şu an oynayacak durumda değil. Belki 20 dakika oynar.

Beşiktaş Ajax

JOSEF DE SOUZA BUGÜN YOK

Siyah-Beyazlılar’ın bu akşamki kritik Ajax mücadelesinde en önemli eksiği Josef de Souza olacak. C Grubu’nda Portekiz deplasmanında oynanan Sporting karşılaşmasında ikinci sarıdan kırmızı kart gören Brezilyalı ön libero, bu akşamki karşılaşmada takımını yalnız bırakacak. Sambacı’nın yerine ön libero hattında Necip Uysal’ın görev alması bekleniyor.

RAKİP AJAX’TA 4 EKSİK VAR

Kupa 1’de bu akşam Beşiktaş’a konuk olacak Ajax’ta 4 eksik bulunuyor. Hollanda ekibi; Edson Alvarez ile sakatlıkları bulunan; Mohammed Kudus, Sean Klaiber ve Maarten Stekelenburg’u dün İstanbul’a getirmedi. Ajax, gruptaki 4 maçını da kazanıp 12 puan toplayarak grubun zirvesine çıkmıştı.

AVRUPA KARNESİ ALARM VERİYOR! 

Devler Ligi C Grubu’nda bu akşam Ajax’la karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, Avrupa kupalarında son dönemde taraftarlarını sevindiremedi. Siyah-Beyazlı ekip son 4 sezonda 17 Avrupa kupası maçına çıkarken bunların sadece ikisini galibiyetle tamamlayabildi. Söz konusu 17 maçta sahadan 2 kez berabere ayrılan Beşiktaş, 13 karşılaşmada ise mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadı.

 

Editör: Haber Merkezi