Kripto para borsası Binance’ın ne kadar güvenli olduğu merak ediliyor. Paralarının batmasından korkan yatırımcılar, borsalar hakkında son dakika gelişmeleri takip ediyor. Özellikle gençler arasında yaygınlaşan kripto para yatırımcılığı, Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer’in 2milyar dolar yurt dışına kaçmasından sonra birçok kişi için endişe oluşturuyor. Bakım nedeniyle sistemde aksaklık yaşayan Binance kullanıcıları ise Binance kapanır mı? Sorusunun cevabını arıyor. İşte Ayrıntılar...

BİNANCE SİSTEMİ ÇÖKTÜ MÜ?

Binance sistem güncellemesi nedeni ile yaşanan aksaklığın ardından gündem oldu.

Binance TR Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre 25 Nisan tarihinde sistem güncellemesi uygulanacağı duyuruldu.

Binance TR tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Binance TR, Sistem Güncellemesi (25.04.2021)

"Değerli kullanıcılarımız, sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve platformumuzu her zamankinden daha iyi hale getirebilmek adına 25 Nisan 2021, 07:00-11:00 saatleri arasında sistem güncellemesi çalışması yapılacaktır. Güncellemenin ardından platformumuz derhal işlemlere devam edecektir. Yapılan güncelleme sistem kararlılığı ve genel sistem performansını artırmayı hedeflemekte ve sizlere daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı amaçlamaktadır. Her zaman olduğu gibi, güncelleme sırasında da hesap ve fonlarınız Binance koruması ve güvencesi altında olacaktır. Sabrınız ve bize olan güveniniz için teşekkür ederiz. "

BİNANCE KAPANIR MI, NE KADAR GÜVENLİ?

Binance kripto para piyasasnda uluslararası çapta en çok güvenilen platformlar arasında yer alıyor.

Binance'in kapanacağı yönünde henüz herhangi bir iddia veya açıklama bulunmuyor.

BİNANCE NEDİR,  NE ZAMAN KURULDU?

Binance kelimesi, finance (finans) ve binary (ikili) kelimelerinin birleşiminden oluşmuyor. 2017’de Changpeng Zhao tarafından kurulan Binance, 2018’den beri ticaret hacmi ve marketinde listelediği altcoin’lerinin sayısı ile dünyanın en büyük kripto para borsaları arasında bulunuyor. Listelenen altcoin’lerin sayısı ile Binance kelimesi, finance (finans) ve binary (ikili) kelimelerinin birleşiminden oluşmaktadır.

2017’de dijital dünyada CZ olarak bilinen Changpeng Zhao tarafından kurulan Binance, 2018’den beri ticaret hacmi açısından ve marketinde listelediği altcoin’lerinin sayısı bakımından dünyanın en büyük kripto para borsaları arasında bulunuyor.

Listelediği altcoin’lerin sayısı bakımından neredeyse dünyada rakipsiz konumda görülüyor. Binance ayrıca hizmet sunduğu tüm ülkelerin para birimleri ile işlem yapabilme imkanı sunuyor. Kullanıcılarına her konuda dört dörtlük hizmet sunmayı hedefleyen Binance, sürekli kendini geliştirmekte ve gün ve gün hizmet sunduğu ülkeleri genişletmektedir.

 

Editör: Haber Merkezi