Son günlerde özel hayatıyla ilgili çıkan haberler nedeniyle magazin gündeminde bulunan Hilal Altınbilek, televizyon izleyicileri tarafından en çok merak edilen isimler arasında geliyor. Söylentilere göre Kerem Alışık ile birlikte olan Hilal Altınbilek’e dair bilgileri okurlarımız için hazırladık…

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Çocukluktan bu yana oyuncu olmak isteyen Hilal Altınbilecek, ilkokuldan itibaren tiyatro ile ilgilendi. 2009-2010 yılları arasında İstanbul'daki Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio'da oyunculuk eğitimi aldı. Ayrıca Çağdaş drama topluluğundan ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi gördü.

2011 yılında gençlik dizisi olan Derin Sular'ın oyuncu kadrosunda yer aldı. Bu dizide Deniz Baysal ve Şükrü Özyıldız ile başrollerden birini üstlendi. 2013 yılında Fox televizyon kanalında yayınlanan "Karagül" isimli televizyon dizisinde Özlem Şanverdi rolünü canlandırdı. Yıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray'nun yazdığı, başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş'in paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle hayran kitlesini genişletti. Bu dizide iki adam arasında kalmış bir kadın karakterini canlandırıyor.

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncuları Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek'in aşk yaşadığı iddia edilmişti. Aşk haberi Ocak ayında da çıkmış ancak Kerem Alışık, söz konusu iddiaları "Asla böyle bir şey yok" diyerek yalanlamıştı.

Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek'in aşkı Altınbilek'in köpeğe sayesinde belgelendi. Kerem Alışık, Bebek'de Tv100 kameraları tarafından görüntülendi. Alışık, köpeğini gezdiriyordu.

Ne var ki Kerem Alışık'ın gezdirdiği köpek kısa süre önce adının aşk dedikodularına karıştığı Hilal Altınbilek'in köpeğiydi.

 

Editör: Haber Merkezi