Ek atama ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Uzun süredir merak edilen konu hakkında son açıklamayı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yapmıştı. Peki, Ek atama 2021 ne zaman? Bu yıl ek atama yapılacak mı? Haberimizin içerisinden konu hakkında detaylara ulaşabilirsiniz. Ek atama gündemde yer alan konulardan oluyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk katıldığı televizyon programında ek atama ile ilgili merak edilen konuya açıklık getirmişti.

Ek atama gündemde yer alan konulardan oluyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk katıldığı televizyon programında ek atama ile ilgili merak edilen konuya açıklık getirmişti. Binlerce öğretmen atamalarla ilgili yeni gelişmeleri öğrenmek istiyor. Peki, Ek atama 2021 ne zaman? Bu yıl ek atama yapılacak mı?

EK ATAMA 2021 NE ZAMAN?

Konuya yönelik Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamada yaptı. Bakan Selçuk, "2003'ten beri AK Parti döneminde öğretmen atamaları konusunda inanılmaz bir çıta yüksekliği vardı. Öğretmenlerin 3'te 2'sinden fazlası bu dönemde atandı. Hep daha fazla atama yapılması konusunda da çabalar sürdü.

Salgın dönemi ve diğer bazı koşullar nedeniyle de bu sene böyle bir kısıt oluştu. Bizim her zaman çabamız daha fazla olması için. Daha fazla atama yapmak için gayret gösteriyoruz. Bununla ilgili kurumlar arası iş birlikleri, karar süreçleri de devam ediyor." dedi.

Editör: Haber Merkezi