Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümünde Sedat, Nalan'a flaş bir teklifte bulunuyor. Camdaki Kız'da bu teklif karşısında Nalan'ın cevabı ne olacak? İşte Camdaki Kız yeni bölüm detayları....

CAMDAKİ KIZ 6. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ramazan Bayramı heyecanının yaşandığı Camdaki Kız'da Nalan, kendisine her konuda yardımcı olan Muzaffer'e Sedat aracılığıyla çiçek gönderiyor. Baş başa yemek yemeğe çıkan ikiliden Sedat, Nalan'a "Yıldırım nikahı ile evlensek mi? Kimseye bir şey söylemeden, hesap vermeden" teklifinde bulunuyor. Duydukları karşısında şoke olan Nalan'ın ne cevap vereceği ise yeni bölümde belli olacak. Feride'nin Nalan'a "Bunun hesabını öyle bir soracağım ki. Bugünü asla unutmayacaksın" demesi ise herkesi meraklandırıyor.

Camdaki Kız 6. yeni bölüm

CAMDAKİ KIZ 5. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Koroğlu Ailesi basında çıkan fotoğrafın yarattığı krizi henüz çözmüşken, Nalan’ın son anda yüzüğü atması her iki ailede de şok etkisi yaratır. Bu ani kararın nedenini kimse bilmezken, olan biteni kameralardan izlemiş olan Muzo her şeyi anlamıştır. Nalan, Feride’nin vereceği tepkiden korktuğu için annesine gerçeği söyleyemez. Feride ise Sedat’ın Cana’ya aldığı bilekliği bilmediği için, Nalan’ı zorla ayrılık kararından döndürmeye çalışır. Nalan büyük bir aşk acısı yaşarken, neyin gerçek neyin yalan olduğunu anlamaya çalışmaktadır.

Nalan’ın yüzüğü atmasının ardından Koroğlu Malikanesi de yangın yerine dönmüştür. Rafet sonunda dayanamaz, Sedat’ı evlatlıktan reddedeceğini söyler. Bu Sedat için bardağı taşıran son damla olur ve Sedat evi terk eder. Ama bu öfke, ona pahalıya mal olacaktır ve belki de bir kaza, her şeyin seyrini değiştirecektir.

Beşinci bölümde Rafet, Sedat'ın çarptığı ve hayatını tehlikeye attığı taksicinin evini ziyaret ediyor ve Sedat'a hayat dersi niteliğinde bir konuşma yapıyor. Sedat, kendi hayatını hiçe sayarak yaptığı kazada çarptığı taksicinin evini ve yoksul yaşamını görünce şaşırıyor. Taksicinin, kendisine çarpan kişinin Sedat'ın şoförünün olduğunu bilmesi ise Sedat'a daha da vicdan azabı yaşatır. Rafet, oğluna yaşamın gerçeklerini gösterebilmek için hayat dersi veren bir konuşma yapar. Sedat, babasının verdiği ikinci bir şansı kullanabilecek mi?

Editör: Haber Merkezi