Can Bozdoğan resmen Beşiktaş takımına transfer oldu. Can Bozdoğan kaç golü var, hangi takımlarda ve mevkide oynuyor? merak ediliyor. Can Bozdoğan'ın hayatı, biyografisi ve kariyeri haberimizde. 

CAN BOZDOĞAN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Can Bozdoğan 5 Nisan 2001 tarihinde Almanya'nın Köln kentinde doğan genç futbolcu orta saha pozisyonunda görev almaktadır. 20 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 2.5 milyon Euro civarında bulunuyor. Genç oyuncu geçtiğimiz sezon oynadığı 17 karşılaşmada 2 asistlik performans göstermişti.

Can Bozdoğan

Can Bozdoğan doğum tarihi : 5 Nisan 2001

Can Bozdoğan kaç yaşında : 20 yaşında

Can Bozdoğan boyu kaç : 1.72 metre

Can Bozdoğan kilosu kaç : 72 kg

Can Bozdoğan hangi takımda oynuyor : Schalke 04

Bozdoğan, Bundesliga'da Schalke 04 formasıyla ilk maçına 14 Haziran 2020'de Bayer Leverkusen ile oynadığı maçta başladı.

Can Bozdoğan Türk asıllıdır.

CAN BOZDOĞAN HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Profesyonel futbolculuk kariyerine Köln altyapısında başlayan Can Bozdoğan çeşitli altyapı kategorilerinde oynadıktan sonra A takıma kadar yükselmeyi başardı. Daha sonra 700 bin Euro karşılığında Schalke 04 takımına transfer olan Bozdoğan, u19 takımında oynadıktan sonra burada da A takıma yükseldi. Genç oyuncunun yeni takımının Beşiktaş olacağı ifade ediliyor.

CAN BOZDOĞAN BEŞİKTAŞ'TA

Beşiktaş , Almanya'nın Schalke 04 takımından 20 yaşındaki orta saha oyuncu Can Bozdoğan'ı transfer ettiğini resmen duyurdu.  Kulüpten yapılan açıklamada, "Bonservisi Schalke 04 Kulübü’nde olan orta saha oyuncusu Can Bozdoğan ile geçici transfer sözleşmesi imzalamıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Can Bozdoğan’a Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin der, başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi