Yeni Malatya BB Erzurumspor şifresiz canlı izle detayları ve Malatya Erzurum canlı skor kaç kaç? sorusunun yanıtını haberimizde bir araya getirdik. Süper Toto Süper Lig'in 32. haftasına gelindiğinde, futbol severler, ligin zirvesi kadar heyecan verici olan ligde kalma mücadelesine de tanık oluyor. 2018-2019 sezonunun bitimine sadece bir kaç hafta kala, 32 puanla 17. sırada bulunan BB Erzurumspor, deplasmanda Yeni Malatya ile karşı karşıya geliyor. Süper Lig'de 44 puanla 5. sırada yer alan Yeni Malatyaspor, BB Erzurum karşısında galip gelerek ilk 3 te yer almak isterken, ligde kalma mücadelesi veren BB Erzurumspor'un bu maçı kazanmaktan başka çaresi yok. Tarihinde ilk defa Süper Lig'e çıkma gururu yaşayan BB Erzurumspor, son 4 hafta aldığı 3 galibiyet ile, kendisi gibi ligin son sıralarında yer alan Bursaspor ve Akhisar Bld'ne karşı bir avantaj elde etmek için mücadele edecek. Bu kıran kırana bir mücadeleye sahne olacak maçı canlı izlemek isteyen taraftarlar ise, Yeni Malatya BB Erzurumspor şifresiz canlı izle detayları ve Malatya Erzurum canlı skor kaç kaç? sorusuna yanıt arıyor. Türkgün.com olarak Yeni Malatya BB Erzurumspor maçına dair tüm merak edilenleri okurlarımız için haberimizde topladık. İşte, Yeni Malatya BB Erzurumspor şifresiz canlı izle detayları ve Malatya Erzurum canlı skor kaç kaç? sorusunun yanıtı...

Yeni Malatya BB Erzurumspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

12 Mayıs Pazar saat 19.00'da başlayacak Yeni Malatya BB Erzurumspor maçı Yeni Malatya Stadyumu'nde oynanacak. Bu kritik maçı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Yeni Malatya BB Erzurumspor şifresiz canlı izlemek için buraya tıklayın. (üyelik gerektirir)

Yeni Malatya BB Erzurumspor maçı muhtemel 11'ler...

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Murat Akça, Mina, Seth, İssam, Murat Yıldırım, Robin, Guilherme, Aleksic, Ömer, Kamara

BB Erzurumspor: Sehic, Tolga, Kanstrup, Leo, Hakan, Sunu, Kone, İbrahim, Taylan, Eduok, Opseth

Yeni Malatyaspor'da Mitchell Donald'ın kart cezası bulunuyor. Ertaç Özbir ise ev sahibinde sakatlığı sebebiyle sahaya çıkamayacak.

Malatya ekibinde Adem Büyük, Murat Akça, Issam Chebake, Guilherme ve Aboubakar Kamara kart sınırında yer alıyorlar.

Konuk ekipte Emrah Başsan kart cezası, Gabriel Obertan ve Egemen Korkmaz ise sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

Taylan Antalyalı ve Moussa Kone de Erzurum ekibinde kart sınırında yer alan oyuncular.

Maç Öncesi OPTA İstatistikleri

Sezonun ilk yarısında Evkur Yeni Malatyaspor'un BB Erzurumspor'u 3-1 mağlup ettiği maç, iki takım arasında Süper Lig tarihinde oynanan ilk karşılaşmaydı.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de bu sezon evinde oynadığı 15 maçın sadece üçünü kaybetti (8G 4B); bu maçlardaki rakipleri Başakşehir, Beşiktaş ve Konyaspor'du.

BB Erzurumspor, Süper Lig'deki son 10 deplasman maçında gol atmayı başardı ancak bu maçların sadece birinde birden fazla gol atabildi (Aralık ayında Fenerbahçe'ye karşı).

Bu sezon ligin ilk yarısında kalesinde 16 gol gören Yeni Malatyaspor, ligin ikinci yarısında 24 gol yedi. Ligin ilk yarısında 16 gol atan BB Erzurumspor ise, ikinci yarıda 17 gol kaydetti.

BB Erzurumspor bu sezon Süper Lig'in en az kart gören takımı (56 sarı, 2 kırmızı kart).
Yeni Malatyaspor'un ligde attığı son 15 golün dokuzu duran toplardan geldi.

Bu sezon Konyaspor'un (104) ardından en az isabetli şut atan ikinci takım olan Yeni Malatyaspor (115, Göztepe ve Antalyaspor ile birlikte), buna karşılık gole çevirme oranında ligin en iyi üçüncü takımı (% 16).

Yeni    Malatyaspor bu sezon Süper Lig'de rakip ceza sahalarında topla en az buluşan üçüncü takım (488). Ancak Malatya ekibinin rakip ceza sahalarındaki yaklaşık her 13 topla buluşmasından biri gol oluyor ve bu alanda ligin en başarılı takımı konumunda.

BB Erzurumspor'un ligde deplasmanda attığı son dört golün ikisi Gilles Sunu'dan geldi.
Yeni Malatyaspor'un evinde attığı son altı lig golünün üçü Adem Büyük'ten geldi.

 

Editör: Haber Merkezi