Çukur 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren dizinin hayranları tarafından yoğun bir şekilde izlenmeye devam ediyor. Her Pazartesi akşamı milyonlarca izleyiciyi Show TV ekranlarına kilitleyen dizi Çukur, son bölümde dizinin başrollerinden olan Sena'nın ölümüyle izlenme rekorları kırdı. Hem dizide hem de izleyenler tarafında büyük üzüntüye neden olan Çukur son bölümün ardından, Yamaç'ın bundan sonra ne yapacağı büyük merak konusu oldu. Yayınlanan fragmanda ise, Yamaç'ın öfkeli halinin yanı sıra, Timsah'ın mahalleye gelmesi ve Cumali'yi kaşırdığı görülüyor. İşte, heyecan ve aksiyonun asla dinmediği bir bölümün habercisi olan Çukur 61. yeni bölüm fragmanı ve son bölümü izleyemeyenler için Çukur son bölüm...

Çukur'un 61. Bölümünde neler olacak?

Gözlerin Yüzüklü’ye çevrildiği sırada Timsah izini belli etmeden, Yamaç’a ulaşabilmek ve Sedat’ın intikamını alabilmek için Çukur’da ortalığı karıştıracak.

Yamaç, hiç beklemediği anda, farkında olmadan Yüzüklü ile yan yana gelecek. Yüzüklü’nün, Yamaç’a Sena’nın ölümüyle ilgili ipucu bırakması Yamaç’ı, Meliha ile karşı karşıya getirecek. Sedat’ın hayatını kaybetmesi Çukur’a yepyeni bir düşman kazandıracak. Gözlerin Yüzüklü’ye çevrildiği sırada Timsah izini belli etmeden, Yamaç’a ulaşabilmek ve Sedat’ın intikamını alabilmek için Çukur’da ortalığı karıştıracak. Vartolu Salih’in değerli taşların peşine düşeceği bölümde, Yamaç sürpriz şekilde Baykal’dan telefon alacak. Herkesin Yüzüklü ve Baykal’a odaklandığı bölümde Timsah’ın, Koçovalı erkeklerinden biriyle yüzleşmesi şaşırtıcı bir sonla bitecek.

Çukur 61. yeni bölüm 1.fragmanı izlemek için buraya tıklayın

Sena’nın ölmeden önce kendisi için sürpriz bir doğum günü hazırladığını Deren’den öğrenen ve büyük bir yıkım yaşayan Yamaç gözyaşlarına hakim olamazken, Salih’in girdiği çatışma sahneleri heyecanı yükseltiyor. “İnsan sevdiği kişi için korkmazsa başka neden korkar ki?” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda, Sena’yı kaybettiği Gül Pavyon’a geri dönen Yamaç’ın aynı acıyı hissettiği görülüyor. Su dolu akvaryuma giren Yamaç’ın çaresiz hali izleyenleri derinden etkilerken, akvaryumun kapaklarının kapanmaya başlamasıyla yaşanan korku dolu anlar gerilimi yükseltiyor ve akıllara “Yamaç’a ne olacak?” sorusunu getiriyor.

Çukur 61. yeni bölüm 2.fragmanı izlemek için buraya tıklayın

Uluç’un, “Timsah ne seni dinler ne beni!” sözleriyle anlattığı Timsah’ın Çukur’a geldiği ve daha ilk dakikadan tehlikeli yüzünü gösterdiği tanıtımda Cumali’yle karşı karşıya geldiği görülüyor. Timsah, “Sevgili Yamaç seni arıyorum. Mesajımı aldığında beni mutlaka ara!” sözleriyle yeni bir fırtınanın habercisi olurken, Yamaç’ın sinirli halleri dikkat çekiyor. “Sevdiklerini koruyamamak nasılmış sen de öğreneceksin!” sözlerinin yankılandığı tanıtımda öfkeden gözü dönen Yamaç’ın, Yüzüklü’nün izini bulmaya çalıştığı anlar heyecanı yükseltiyor.

Çukur 60. son bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Yamaç ve Selim, Sena’yı bulmak için zamanla yarışıyor. Yüzüklü’nün, Sena’yla karşı karşıya gelmesi ve beklenmedik planını uygulaması, dengeleri sonsuza kadar değiştiriyor. Koçovalıların arkasından iş çevirerek değerli taşların Sedatların eline geçmesini sağlayan Uluç, Koçovalıları zor duruma düşüren bir hamlede bulunuyor. İdris ve Meliha’nın geçmişinden gelen bir sır ise Yüzüklü’yle ilgili bazı ipuçlarını gün yüzüne çıkarıyor. Yamaç, Mahsun’un izini yakalarken, ikili arasında yaşanacak aksiyon dolu yüzleşme nefesleri kesiyor. Hiçbir gücün Sena’yla ikisini ayıramayacağını düşünen Mahsun’u ve Sena’yı büyük bir sürpriz bekliyor.

Editör: Haber Merkezi