"Çukur" dizisi bu akşam yayınlanacak bölümüyle büyük final yapıyor. Final bölümünde ‘Çukur’ izleyicisini neler bekliyor? 4 sezondur aksiyonun bir an olsun düşmediği dizinin final bölümünde de macera bitmek bilmiyor. Çukur son bölümlerinde birçok isim final yaklaşırken diziden ayrılmıştı. Bu sebeple Çukur finalinde yaşanacaklar merak ediliyor. İşte Çukur final bölümü izle ekranı ve detaylar.

ÇUKUR FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇUKUR FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Show TV'de 4 sezondur yayınlanan fenomen dizi Çukur, 7 Haziran Pazartesi akşamı ekrana gelen 131. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti. Ancak Yamaç Koçovalı'nın dizideki sonuyla ilgili kafalar karıştı.

AYŞE VE MURTAZA ÖLDÜ

Final bölümünde Ayşe ve Murtaza karakterleri de öldü. Murtaza, Ayşe'nin ölümü sonrası kendi kafasına sıkarak finalin en çok üzen sahnesine damga vurdu. Ayrıca, final bölümünde hem Amca Cumali hem de Şahram ölerek diziye veda etti. 

Çukur final izle

YAMAÇ'IN YAŞLI HALİ GÖSTERİLDİ

Çukur'un merakla beklenen final bölümü son sahnesi ise izleyenleri şaşırttı. Yamaç ve Aliço'nun yıllar sonra yaşlanmış halleri ekrana geldi. İyice yaşlanan Yamaç, çocukları ve torunlarıyla son kez vedalaşarak hayata gözlerini yumdu. Çukur'da final bölüme Akşın Koçovalı, Kahraman Koçovalı, Selim Koçovalı, İdris Koçovalı, Sena Koçovalı, Nehir, Kemal, Celasun ve Karaca tekrardan geldi. Muhteşem finalle Çukur ekran macerasını tamamladı.

Çukur final izle

AKILLARDA SORU İŞARET KALDI

Çukur ileri sahneye sarılmadan önce kahve önünde Yamaç, Cumali, Akın ve Salih görüldü. Çukur'la ilgili ayrıca, istediği zaman aynı yerden Çukur 5. sezonda başlayabilir veya Çukur sinema filmi de gelebilir yorumları yapıldı.

ÇUKUR DİZİSİ HİKAYESİ VE OYUNCULARI

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur'da Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Perihan Savaş, Nur Sürer, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Damla Sönmez, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Kubilay Aka, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, İrem Sak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı ve Çağrı Atakan oynuyor. Çağrı Atakan Survivor dolayısıyla diziden ayrıldı.

ÇUKUR YAMAÇ (ARAS BULUT İYNEMLİ) KİMDİR?

Koçovalı ailesinin gündüzleri kimyager, geceleri müzisyen küçük oğlu. Çukur’dan yıllar önce ayrılsa da ailesini ve Çukur’u korumak için mahalleye geri döner. Bu hareketi hem kendi hayatını hem de sevdiklerinin hayatını alt üst eder.

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

1990 yılında İstanbul’da doğan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaktadır. İlk olarak Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçen İynemli, 2010-2013 yıllarında Mete Akarsu karkaterini canlandırdığı “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile tanındı. 2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid rolünü canlandırdı. 2015 yılında “Maral” dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaştı. 2015-2016 yıllarında “İçerde” dizisinde Umut/Mert karakterini canlandırdı. Aras Bulut İynemli, “Çukur” dizisinde Yamaç karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

ÇUKUR SULTAN (PERİHAN SAVAŞ) KİMDİR?

İdris’in eşi, Koçovalı ailesinin bel kemiği, sözü kanun olarak kabul edilen bir kadın. Hayatını kocasına ve çocuklarına adayan Sultan, tüm güçlükler karşısında ailesini bir arada tutmak için elinden geleni yapar.

PERİHAN SAVAŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 

1956 yılında İstanbul’da doğan Perihan Savaş, 1971 yılında “Şehzade Sinbad Kaf Dağında” filmi ile sinemaya adım attı. O zamandan beri yaklaşık 120 filmde rol alan Savaş, 1974’te 11. Antalya Film Festivali’nde “Bedrana” filmindeki performansı ile En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır. 1989’dan beri televizyon dizilerinde rol alan Perihan Savaş, halen “Çukur” dizisinde Sultan rolünü canlandırmaktadır.

ÇUKUR VARTOLU (ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL) KİMDİR?

Doğduğu ve çocukluğunun geçtiği Çukur’a intikam almak için geri dönen, acımasız bir mafya lideri. Yıllar sonra Çukur’a geri dönen Vartolu, kimsenin bilmediği planlarını uygulamaya son derece kararlıdır.

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1983 yılında Bursa’da doğan Erkan Kolçak Köstendil, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 2008 yılında “Güz Sancısı” filmi ile sinemaya adım atan Köstendil, Sakarya Fırat, Merhamet ve Ulan İstanbul dizilerinde rol aldı. Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de Şahin Giray Han’ı canlandıran Köstendil, halen “Çukur” dizisinde Vartolu rolünü canlandırmaktadır.

Editör: Haber Merkezi