Resimli Cuma mesajları ve sözleri her hafta cuma gününde milyonlarca müslüman tarafından araştırılıyor. Siz de bu mübarek günde Facebook, WhatSapp, Instagram üzerinden haberimizde yer alan hayırlı cumalar resimli ve dualı mesajlarını gönderebilirsiniz. İşte 14 Ocak en güzel ve dualı anlamlı resimli cuma mesajları sözleri...

RESİMLİ EN GÜZEL CUMA MESAJLARI 14 OCAK

"Cuma günü günah işlemeden, selametle geçer ise diğer günler de selametle geçer" (İmam-ı Gazzali)

Bir müminin tüm hayatı ibadettir; hatta kutlamalar ibadet olarak yapılır. Allah'a ibadet etmek için özel bir yer veya özel bir zaman bulunmazken, Allah'ın daha üstün kıldığı anlar, günler veya zamanlar vardır; Cuma da o zamanlardan biridir.

cuma mesajları

Bir Müslümanın iş, çalışma veya diğer dünya meseleleri nedeniyle Cuma Namazını ihmal etmemesi önemlidir. Müminlerin bu namaza katılmayı bir öncelik haline getirmeleri gerekir, çünkü haklı bir sebep olmaksızın arka arkaya üç defa namazı terk etmek müminin doğru yoldan sapmasına neden olacaktır.

MakbuI, dua ve tövbeIerimizi kabuI, sağIığımızı daim, kazancımızı bereketIi, kaIpIerimizi ve evIerimizi huzurIa doIdursun İnşaIIah. HayırIı CumaIar...

cuma mesajları

DuaIarın geri çevriImeyeceği bu mübarek günde Rabbim DuaIarımızı kabuI etsin..BizIeri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşaIIah. Hayırlı Cumalar

"O, ümmilere, içlerinden kendilerine ayetlerini okuyan, onları temizleyen, onlara kitabı ve hikmeti öğreten bir peygamber gönderendir" (Cuma suresi 2. Ayet)

"Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır." (Cuma Suresi 9. Ayet)

cuma mesajları

Ey Rabbim! GözIerimden sevgiyIe bakan ışıkIarı eksik etme, hayırIarı görmeyi ve her yaratıIanı senden doIayı sevmeyi nasip et! Amin. HayırIı cumaIar.

Yüzümüzü güzelleştirdiğin gibi, Ahlakımızı da güzelleştir. İmanımızı tazele ve bizleri Senin yolundan ayırma..! Amin. Hayırlı Cumalar.

Yüce Rabbim! Omuzumuzda onca günah yüküyIe, sana açtık ellerimizi. Derinden bir of değiI, yürekten bir af diIiyoruz. HayırIı cumaIar.

cuma mesajları

AIIahım, Seni umuyor ve Sana dua ediyorum. Beni hayırIı umutIarıma kavuştur. GünahIarımı bağışIa. Senin her şeye gücün yeter.. (amin)

EN ANLAMLI VE DUALI CUMA MESAJLARI!

"Cuma namazı yolunda ayakları tozlanana cehennemin ateşi haramdır" (Tirmizi)
"Üzerine güneşin doğduğu en hayırlı gün cuma günüdür; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkarılmıştır. Kıyamet de cuma günü kopacaktır." (Müslim)

cuma mesajları

Cuma Suresi 9. Ayet
"Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır."

Melekler daima duacınız, yüreğiniz ferah, ilhamınız bol, sevgili peygamberimiz şefaatçiniz, cumanız mübarek olsun...

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

cuma mesajları

Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! "Hayırlı Cumalar" dilerim.

Önce yoIIar uzanır hakka yürümek için; tomurcukIar, güIIer açar onu görmek için, dua eden biri var senin için... Sen de dua et Allah için... Cumanız mübarek oIsun.

cuma mesajları

Nefret olan yere sevgi, ümitsizlik olan yere ümit, üzüntü olan yere sevinçler dolsun taşsın inşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar.

ÖyIe bir dua et ki günahın tövbenin büyükIüğünden ağIasın. Şeytandan yaradana sığınki nefsin seni değiI; sen nefsini yakasın. HayırIı CumaIar.

cuma mesajları

Ey nefsim! Şeytana yem olmak mı yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim. Sen huzura er, ben imanla öleyim. Rabbim hepimizi imanla ölen kullarından eylesin. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.

Allahım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle, amin! Tüm müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.

 

Editör: Haber Merkezi