AK Parti tarafından gazetelere verilen ilanla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı paylaşıldı.

Erdoğan'ın 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini içeren mesajında şu ifadeler yer aldı:

"HER ZAMAN DAHA İYİYE VE GÜZELE ULAŞMANIN GAYRETİNDE OLDUK"

"Aziz İstanbullular, yol ve dava arkadaşlarım,

AK Parti olarak ana prensibimiz hakka hizmet eder gibi herhangi bir ayrım yapmadan insanlarımıza hizmet etmek, gönülden gönüle köprüler inşa ederek gönülleri kazanmak olmuştur. İşte bu yüzden halkımıza hizmet etmekle şereflendiğimiz günden bugüne kadar hiçbir zaman yılmadan ve hiçbir zaman yorulmadan hep daha iyiye ve daha güzele ulaşmanın çabası içinde olduk. Milletimize zulmedenlerin, onu küçük görenlerin, milli iradeyi yok sayanların karşısında her zaman dimdik durduk.

Şükürler olsun ki aziz milletimiz de bize olan güvenini ve takdirini hiç esirgemedi. Bizim için her seçim, aziz milletimize hesap verdiğimiz bir sınav ve milletimizin iradesi her zaman, her şeyin üstündedir."

"BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE 2023 HEDEFLERİMİZE YÜRÜYECEĞİZ"

"23 Haziran günü gerçekleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi sonuçlarının İstanbulumuz adına hayırlı olmasını diliyorum. Milli irade sandıkta bir kez daha tecelli etmiş, kazanan sağlam temellere oturan demokrasimiz olmuştur.

AK Parti olarak önceki süreçlerde olduğu gibi önümüzdeki süreçte de hukukun üstünlüğünden, demokrasimizden, ülkemizin istikrar, barış ve refahından vazgeçmeden Cumhur İttifakının ilkeleri doğrultusunda, birlik ve beraberlik içinde 2023 hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz. Bugün yeni bir dönemin eşiğindeyiz. Birlikte yürünecek daha çok yolumuz, bu eşsiz vatanı ve aziz İstanbulumuzu taşıyacak daha çok hedefimiz var"

"MİLLİ İRADENİN YANINDA VE EMRİNDE OLACAĞIZ"

"Bu vesileyle seçim çalışmalarında bizden desteğini esirgemeyen Milliyetçi Harekat Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve MHP'li kardeşlerimize, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, AK Parti teşkilatlarına, sahada seçim çalışmalarımıza emeğiyle katkı sunan bütün kardeşlerimize, Anadolunun her tarafından tatilini bırakarak oy kullanmak için gelen ve oy kullanarak vatandaşlık görevini yapan tüm İstanbul seçmenine en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi yarın da milli iradenin yanında ve emrinde olmaya devam edeceğiz."

Editör: Haber Merkezi