Dolar ve Euro fiyatları yaşanan düşüşün ardından tekrar yükselişe geçti. Son günlerde Dolar ve euro fiyatlarında dalgalı bir seyir yaşanıyor. İniş ve çıkışların yaşandığı Dolar ve euro fiyatları ekonomiyi takip edenler tarafından merak ediliyor. Yatırımcılar da Güncel Dolar ve euro fiyatlarına göre alış-satış işlemi yapacaklar. İngiliz Sterlini fiyatı ve döviz fiyatları haberimizde...

DOLAR NE KADAR KAÇ TL?

Dolar fiyatı dün günü 8,5149 TL'den kapatmıştı. Haftanın son günü yaklaşırken Dolar güne dünkü kapanış fiyatına yakın 8,5257 TL alış fiyatından başladı. Dolar satış fiyatı ise 8,5292 TL'den işlem görmekte. Dolarda son günlerde yaşanan düşüşün ardından ivme yukarı doğru yön aldı. Dolar fiyatında % 0,96 değişim söz konusu. 

Dolar ve euro fiyatları

EURO NE KADAR KAÇ TL?

Euro fiyatı ise önceki günü 9,9726 TL'den kapatmıştı. Hafta kapanışı yaklaşırken Euro alış fiyatı 9,9616 TL alış fiyatından işlem görüyor. Euro satış fiyatı ise bugün 9,9736 TL'den işlem  görüyor. Euro fiyatında ibre Pazartesi ve Salı gününün ardından yukarı yöne döndü. Euro fiyatında değişim % 0,59 olarak görülüyor. 

STERLİN FİYATI NE KADAR KAÇ TL?

İngiliz Sterlini fiyatı dün günü 11,6929 TL'den kapatmıştı. 19 Ağustos Perşembe gününde İngiliz Sterlini 11,6660 TL alış fiyatından işlem görüyor. İngiliz Sterlini satış fiyatı ise 11,6808 TL'den işlem görmekte. İngiliz Sterlini de son günlerde düşüş yaşayan para birimlerinden. İngiliz Sterlini fiyatı değişimi %0,50 olarak görülüyor. İngiliz Sterlini dün 11,70 TL'ye kadar çıkmıştı bugünkü iniş-çıkışlar merakla bekleniyor. 

Editör: Haber Merkezi