Dolar ve euro fiyatlarında yükseliş yaşanıyor! Haftanın son işlem günü yaklaşırken dolar ve euro fiyatlarında artış görünüyor. Bilindiği gibi gündemdeki gelişmelere göre dolar ve euro fiyatları artık-düşüş yaşayabiliyor. Yatırımcısı ve alış-satış işlemi yapacaklar güncel dolar ve euro fiyatlarına bakarak analiz ediyor. İşte 9 Eylül güncel dolar, euro ve sterlin fiyatları.

DOLAR FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Dolar fiyatı önceki kapanışını 8,4898 TL'den yapmıştı. 9 Eylül Perşembe gününe girildiğinde dolar alış fiyatı 8,4885 TL'den işlem görüyor. Dolar satış fiyatı ise 8,4913 TL'den işlem görmekte. Dolar yeni haftanın ilk gününde düşüş yaşasa da 7 Eylül tarihi itibariyel yükselişe geçti ve bugün itibariyle 8,50 TL'yi zorluyor. Dolar fiyatı gündemdeki gelişmelere göre yükseliş-düşüş yaşayabiliyor. 

Dolar ve euro

EURO FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Euro fiyatı ise önceki kapanışını 10,0534 TL'den yapmıştı. Euro alış fiyatı perşembe gününe girildiğinde 10,0501 TL'den işlem görüyor. Euro satış fiyatı ise 10,0569 TL'den işlem görmekte. Euro fiyatı da haftanın ilk işlem gününde düşüş yaşasa da Salı gününden itibaren yükselişe geçmeye başladı. Dün itibari ile Euro fiyatı tekrar 10 TL'nin üstüne çıkmış durumda.

STERLİN FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Sterlin fiyatı önceki kapanışını 11,6739 TL'den yapmıştır. 9 Eylül Perşembe gününe girildiğinde Sterlin alış fiyatı 11,6669 TL'den işlem görüyor. Sterlin satış fiyatı ise 11,6810 TL'den işlem görmekte. Sterlin de diğer para birimlerinde olduğu gibi haftanın ilk gününde düşüş yaşayıp ardından yükselişe geçmişti. 

Editör: Haber Merkezi