Yatırımcılar ve ekonomiyi yakından takip edenler tarafından dolar ve euro fiyatları araştırılıyor. Gündeme göre artıp-azalan dolar ve euro fiyatları belli oldu. Dolar kuru bugün ne kadar? Euro ne kadar? araştırması yapılıyor. Dolar kuru, yeni güne 8,66 TL seviyelerinde başladı. Ardından ilerleyen dakikalarda eski seviyesine dönüş yaptı. 

DOLAR NE KADAR, KAÇ TL?

Dolar fiyatı dün kapanışı 8,6463 TL'den yapmıştı. 24 Haziran'da güncel dolar alış fiyatı 8,6438 TL'den işlem görüyor. Dolar satış fiyatı ise 8,6510 TL'den işlem görmekte. Dolar fiyatı sabah saatlerinde 8,66'yı zorladıığı görüldü. Ardından ilerleyen dakikalarda ise dünkü seyrine döndü. 

Dolar ve euro fiyatları ne kadar oldu

EURO NE KADAR, KAÇ TL?

Euro fiyatı dün kapanışını 10,3379 TL'den yaptı. 24 Haziran güncel euro fiyatı 10,3321 TL'den alış işlemi yapılıyor. Euro satış fiyatı ise 10,3438 TL'den işlem görüyor. Sabahın ilk saatlerinde 8,35'i gören euro ilerleyen dakikalarda dünkü seviyesine geri döndü.

İNGİLİZ STERLİNİ NE KADAR, KAÇ TL?

İngiliz Sterlini fiyatı dün kapanışını 12,1010 TL'den yaptı. Bugün ise İngiliz Sterlini alış fiyatı 12,0929 TL'den işlem görmekte. İngiliz Sterlini satış fiyatı ise 12,1092 TL'den işlem görüyor. 

EKONOMİ GÜNDEMİNDE NELER VAR?

Bugünün veri gündeminde dünya genelinde açıklanacak Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) verileri ve Fed yetkililerinin açıklamalarının bulunduğunu aktaran uzmanlar, teknik açıdan dolar endeksinde 91,2 seviyesinin önemli destek olduğunu ifade etti.

MERKEZ BANKASI BAŞKANI BANKACILARLA GÖRÜŞTÜ

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Bankalar Birliği yönetimindeki bankaların genel müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.

Kavcıoğlu, Türk Lirası'nın değerinin korunması için gereken politika adımlarının atılacağını belirtti. Kavcıoğlu, bu çerçevede bankalarla işbirliği içinde çalışacaklarını söyledi ve "İki ülke ile swap görüşmelerinde sona yaklaştık" dedi. Bu toplantı, Kavcıoğlu'nun göreve geldiği mart ayından bu yana bankacılarla yapılan ikinci toplantı oldu.

Editör: Haber Merkezi