Tüm Türkiye ile birlikte spor kulüpleri de Elazığ'da meydana gelen deprem felaketi için seferberlik ilan etti. 26 Ocak Pazar günü sahasında Bolusporla karşılacak Adana Demirspor, müsabakada elde edilen gelirini Elazığ'daki depremzedelere ulaştıracak.

Adana Demirspor Yönetimi:
Yarın Boluspor ile yapılacak müsabakanın gelirleri Elazığ'da yaşanan depremde zarar gören vatandaşlarımıza yardım amaçlı kullanılacaktır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Erzurumspor da destek verdi
Adana Demirspor'un açıklamasından kısa süre sonra bir açıklama da Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş'ten geldi. Üneş, twitter hesabından yaptığı paylaşımında Balıkesirspor ile yapılacak mücadeleden elde edilecek geliri Elazığ'a ulaştıracaklarını söyledi.

Hüseyin Üneş:
"Elazığ ve Malatya’daki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Erzurumspor olarak yaraların bir an önce sarılması adına Balıkesirspor maçımızın hasılatını depremzede kardeşlerimize bağışlayacağız. Geçmiş olsun Türkiyem"

Öte yandan Samsunspor, Bandırmaspor, Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı ve Denizlispor da maç gelirlerini Elazığ'a göndereceğini duyuran diğer takımlar oldu.

Editör: Haber Merkezi