Çekimleri Muğla’da düzenlenen "Elkızı" dizisi, reytinglerde beklentileri karşılayamamasının ardından final yapma kararı aldı. Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmenliğini ise Feride Kaytan’ın yaptığı "Elkızı" dizisinin final tarihi sorgulanıyor. Peki, Elkızı dizisi ne zaman final yapacak? Elkızı dizisi final (son) bölüm hangi gün? İşte detaylar...

 

EL KIZI FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

El Kızı dizisinin kadrosunda Sevda Erginci, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi isimler yer alıyor.

El Kızı dizisi bu akşam 30 Ocak Pazar akşamı final yapıyor. Böylece dizi seyircisine veda ediyor.

Televizyon dünyasındaki reyting yarışı hızla sürerken geçtiğimiz günlerde "Yalancı", "Elbet Bir Gün", "Yalan ve Mumları", "Ada Masalı", "Baht Oyunu", "Dünya Hali", "Benim Hayatım", "Sana Söz", "Misafir" dizileri de final yapacaklarını açıklamıştı.

EL KIZI FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Artık tüm kartlar açılır. Seher annesinin kim olduğunu Cavidan’dan öğrenir ve babaannesinin kurduğu kötücül tuzağa alet olur. Harun kendisini tehdit edenin aslında annesi olduğunu öğrenir. Nermin’in oyunları ortaya çıkar ve oğlu ile kendi özgürlüğü arasında bir seçim yapması gerekir. Hikâyenin kahramanları Ali ve Ezo’yu ise en büyük sınav bekliyordur. Her şeye rağmen aşkları mı kazanacaktır, yoksa ikisi de bir daha hiç karşılaşmamak üzere kendi yollarına mı gidecektir?

 

 

Editör: Haber Merkezi