Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet 182. bölüm izle detayları haberimizde. Emanet dizisinde son bölümde İkbal ise Seher’e karşı başka planlar yapmaktadır. Emanet 182. yeni bölüm izlemek isteyenler ekran araştırması yapıyor. Emanet dizisinde Gülderen Güler, Berat Yusuf Özkan, Tolga Pancaroğlu, Melih Özkaya, Gülay Özdem gibi oyuncular bulunuyor. 

EMANET YENİ BÖLÜM İZLE

EMANET 182. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İkbal, hasta olan Seher için gelen fizyoterapiste para teklif ederek onu sakat bırakmasını istemiştir. Fizyoterapist bu teklifi kabul etmiş ve acımasız planlarını devreye sokacaktır. Seher’e yanlış tedavi uygulayan fizyoterapist Seher’i çok zorlamaktadır. Seher ve Yaman İkbal’in bu hain planından kurtulacak mı yeni bölümde belli olacak.

Emanet yeni bölüm izle

EMANET SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Seher’in tedavisi devam ediyor. Bir yandan da Yaman Seher’e sürpriz hazırlamaktadır. İkbal ise Seher’e karşı başka planlar yapmaktadır. İkbal fizyoterapiste Seher’i sakat bırakması için ona 5 milyon TL teklif etmiştir. Fizyoterapist ise bu teklifi kabul eder. Ali’nin evinde ise İbo’nun oyunları ortaya çıkacaktır. Fırat ise Neslihan’a yaptığı uyarıları dikkate almaması üzerine çok sinirlenir.

EMANET DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Karamel Yapım tarafından hazırlanan Emanet dizisinin başrollerinde Halil İbrahim Ceylan ve Sıla Türkoğlu ikilisi yer alıyor. Dizide bu ikiliye Hilal Yıldız, Gülderen Güler, Berat Yusuf Özkan, Melih Özkaya, Gülay Özdem,Tolga Pancaroğlu, Gözde Gürkan, Oğuz Yağcı gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

EMANET DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yönetmenler: Ayhan Özen, Taner Tunç

Yardımcı Yönetmen: Umut Keten

Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Senaryo: Başak Yazı Odası

Yapım: Karamel Yapım

Müzik: Minör

Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak

Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

Editör: Haber Merkezi