Başrollerinde Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen'ın yer aldığı Erkek Severse dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircisinin merakla beklediği dizinin yayın tarihi de kesinleşti. Peki, Erkek Severse dizisi ne zaman, hangi gün başlıyor? Erkek Severse konusu ne, oyuncuları kim?

 ERKEK SEVERSE DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

“Erkek Severse”de; ikiz çocukları ile birlikte yaşayan Zeynep, (Büşra Develi) üniversite yıllarında büyük bir aşkla evlendiği Oktay’dan (Görkem Sevindik) aldatıldığı için boşanmıştır. Zeynep, erkeklere olan inancını kaybeder ve kalbini aşka kapatır. Ta ki Kenan’ı (Alperen Duymaz) tanıyana kadar. Yelda da (Yasemin Allen) Kenan’ın peşindeki kadınlardan biridir ve Kenan’la yeni başladıkları iş ortaklığını evliliğe taşımak niyetindedir.

 ERKEK SEVERSE DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler de yer alıyor: Yasemin Allen, Görkem Sevindik, Alperen Duymaz, Büşra Develi, Tolga Güleç, Çağrı Çıtanak, Asena Tuğal, Ece Özdikici, Aslı Sümen, Bahar Süer, Kayra Orta, Berkay Celal Çetin, Rüzgar Can, Seren Deniz Yalçın, Ayşe Dudu Özdemir, Tahir Yılmaz ve Tuana Gizem Uzunlar…

erkekseverse

ERKEK SEVERSE DİZİSİNİN NE ZAMAN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Bein Connect kanalında yayınlanacak olan Erkek Severse dizisi, 13 bölüm sürecek oluşacak. 

Erkek Severse, 20 Ocak 2022 tarihinde beIN CONNECT'te başlayacak.

Editör: Haber Merkezi