Esra Erol'da, hafta içi her gün Atv'de yayınlanıyordu. Yaz sezonun gelmesiyle kısa bir süre programa ara verilmişti. Yapımın sunucusu Esra Erol yeni sezon tarihi hakkında bilgi verdi. Peki, Esra Erol'da ne zaman başlayacak? Esra Erol'da yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu? İşte merak edilen tüm detaylar...

ESRA EROL'DA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Esra Erol sezon finaline dair açıklamasında, "2020-2021 sezonu koca bir dönem boyu bizi hiç yalnız bırakmayan sevgili seyircilerimize çok ama çok teşekkür ederim. Allah'a emanet olun." ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamanın ardından Esra Erol, eşi Ali Özbir ve çocukları ile tatile çıktı.

Sevenleri, "Esra Erol'da ne zaman başlıyor? Esra Erol'da yeni sezon tarihi açıklandı mı?" sorusunu araştırıyor.

Esra Erol'da yeni sezon tarihi belli oldu. Esra Erol sosyal medya hesabı üzerinden "Yeni sezon için hazırız. 30 Ağustos tarihinde kavuşuyoruz." dedi.Esra Erol

ESRA EROL'DA HAKKINDA

İlginç hikayeleri ve konuklarıyla gizli kalmış olayları ekranlara taşıyor. Boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında arabuluculuk yapıyor.

Yıllardır ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar, herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanlar aradıkları çözümleri Esra Erol'da bulmaya devam edecek.

Editör: Haber Merkezi