3 Ağustos 2021'de Ankara'da arkadaşlarıyla kaldığı evde ölü bulunan Esra Hankulu'nun hayat hikayesi hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. Şüpheli Ümitcan Uygun, Esra Hankulu'nun ölümü üzerine gözaltına alınmış ardından da tutuklanmıştı. Peki, Esra Hankulu kimdir? Esra Hankulu neden ve nasıl öldü? Ayrıntılar haberde.

ESRA HANKULU NEDEN VE NASIL ÖLDÜ? 

3 Ağustos'ta hayatını kaybeden Esra Hankulu'nun ölümüne yönelik yürütülen soruşturmada Adli Tıp Kurumu raporunu açıkladı. Açıklanan rapora göre; Esra Hankulu kafa travmasına bağlı olarak iç kanamadan hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Soruşturma kapsamında Adli Tıp Kurumu raporu açıklandı. Hankulu'nun kült kafa travması sonrası meydana gelen iç kanama sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Esra Hankulu 18 yaşındaki Furkan G. ve 20 yaşındaki Dilan C.'yi arayarak, babasının mezarına gitmek istediğini söyledi. Olay günü Hankulu'nun tek başına yaşadığı eve giden arkadaşları ve sevgilisi Ümitcan Uygun akşam birlikte alkol aldı. Bir süre önce eşinden boşanan Esra Hankulu ile Ümitcan Uygun geceyi aynı odada geçirdi. Ertesi gün saat 15.00'da uyanan Furkan G. ve Dilan C. odasına girdikleri Esra Hankulu'yu hareketsiz halde buldu.

ESRA HANKULU KİMDİRA, KAÇ YAŞINDAYDI?

25 yaşındaki Esra Hankulu Ankara'da yaşıyordu. Ümitcan Uygun'un sevgilisi olduğu iddia ediliyordu.

Ailenin tek kızı olan Esra Hankulu'nun acil tıp teknikeri olduğu ancak ataması yapılmadığı ve bir süredir de işsiz olduğu öğrenilmişti.

Esra Hankulu'nun babası Ahmet Hankulu'nun yaklaşık 20 yıl önce göle düşüp boğulduğu, annesinin ikinci evliliğini yaptığı belirtildi.

Esra'nın yaklaşık 1 yıldır yalnız yaşadığı kaydedildi.

Editör: Haber Merkezi