UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda bugün temsilcimiz Fenerbahçe, Finlandiya'nın Helsinki takımı ile karşılaşacak. Fenerbahçe Helsinki maçı canlı izle bilgileri maç öncesinde araştırılıyor. Fenerbahçe Helsinki maçını Benoit Bastien yönetecek. Temsilcimiz Fenerbahçe Vitor Pereira yönetiminde 17. Avrupa maçına çıkacak. Fenerbahçe'de oyuncular Enner Valencia ve Serdar Dursun'un sakatlığına rağmen, eldeki tek forvet Mbwana Samatta kadroda yer almadı. Futbolseverler Fenerbahçe Helsinki maçı saat kaçta, şifresiz mi? sorusuna cevap arıyorlar. 

FENERBAHÇE HELSİNKİ MAÇI CANLI İZLE

FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

Fenerbahçe-Helsinki maçı bu akşam Ülker Stadı’nda oynanacak ve karşılaşma Türkiye saati ile 21.45'te başlayacak. Fenerbahçe-Helsinki karşılaşmasını Fransa Futbol Federasyonundan Benoit Bastien yönetecek.

FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Fenerbahçe Helsinki maçı TV8'den naklen ve şifresiz olarak ekranlara gelecek. 

FENERBAHÇE-HELSİNKİ MUHTEMEL 11'LER:

Fenerbahçe: Mesut Özil, Serdar, Szalai, Nazım, Zajc, Altay, Tisserand, İrfan Can, Gustavo, Novak, Samuel

Helsinki: Moren, Tenho, Saksela, Lingman, Murillo, Browne, Sparv, Keto, O’Shaunhnessy, Valencic, Roope Riski

Fenerbahçe helsinki

PEREİRA İLE 17. AVRUPA MAÇI 

Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde 17. Avrupa maçına çıkacak. Sarı-lacivertlilerin başında 2. dönemini geçiren Portekizli teknik adam, ilk olarak 2015-2016 sezonunda Fenerbahçe ile Avrupa'da boy göstermişti. Söz konusu sezonda Fenerbahçe ile Avrupa'da 14 mücadeleye çıkan Portekizli çalıştırıcı, 2016-2017 sezonu başında da 2 mücadelede kulübede yer almıştı.

FENERBAHÇE, 910 GÜN SONRA AVRUPA MAÇINA ÇIKACAK 

Fenerbahçe, Avrupa arenasında 910 gün sonra bir resmi karşılaşmaya çıkacak.

Sarı-lacivertliler, son olarak 2018-2019 sezonunda teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Rusya'nın Zenit ekibiyle karşılaşmıştı.

Fenerbahçe, 21 Şubat 2019 tarihinde yapılan söz konusu karşılaşmanın ardından 2 yıl 5 ay 29 gün sonra bir Avrupa maçında boy gösterecek.

Fenerbahçe helsinkiFENERBAHÇE, AVRUPA KUPALARINDA 231. SINAVINDA 

Fenerbahçe, uluslararası alanda 231. müsabakasına çıkacak. Avrupa kupalarında 45. sezonunu geçiren sarı-lacivertliler, daha önce oynadığı 230 karşılaşmada 84 galibiyet, 48 beraberlik alırken, 98 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı. Bu maçlarda rakip filelere 284 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde ise 338 gol gördü.

HELSİNKİ TAKIMINDAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMA

KOSKELA: "FENERBAHÇE'NİN KALİTESİNİ BİLİYORUZ"

Toni Koskela, "Liginiz uzun bir süre önce başladı. Fenerbahçe ise ikinci resmi maçına çıkacak. Bu sizin için bir avantaj mı?" sorusuna ise, "Küçük bir avantaj olarak görebiliriz. Daha önce lige başlamış olup olmamız çok önemli değil. Fenerbahçe'nin kalitesini biliyoruz." şeklinde konuştu.

Koskela, eksik oyuncularıyla ilgili gelen bir soruya ise, "İki sakat oyuncumuz var ama kimler olduğunu söylemek istemiyorum." yanıtını verdi.

SPARV: "MÜCADELE EDECEĞİZ"

HJK Helsinki'nin takım kaptanı Tim Sparv da zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyledi.

Sparv, "Fenerbahçe'nin kaliteli oyuncuları var, bir çok oyuncusunu tanıyorum. Luis Gustavo ve Mesut Özil'i biliyorum. Novak ile Danimarka'da birlikte oynadık. Kağıt üzerinde Fenerbahçe favori. Kolay bir maç olacağını düşünüyorlar ama biz mücadele edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi