Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu'nda Fenerbahçe ile Trabzonspor3. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi.

Sezona çok iyi bir başlangıç yapan ve iki haftada 6 puan toplayan Fenerbahçe, hafta içinde AEK'yı eleyerek Avrupa Ligi gruplarına katılma başarısı gösteren Trabzonspor'u konuk etti. İki tarafın da birçok gol pozisyonundan faydalanamadığı maç, karşılıklı atılan 1'er golle berabere bitti.

Fenerbahçe'nin golü 17. dakikada Rodrigues'den gelirken, bordo mavililer bu gole 27. dakikada Ekuban'la karşılık verdi.

Maçın önemli anları...

FENERBAHÇE 1 - 1 TRABZONSPOR

67' Emre savunma arkasına sarkan Rodrigues'i gördü fakat onun karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruş bir kez daha Uğurcan'a takıldı.

53' Sağ kanattan Tolga Ciğerci'nin yaptığı ortada Kruse kafayı vurdu ama Uğurcan yine gole izin vermedi.

50' Savunma arkasına sarkan Sosa, kalesini terkeden Altay'ı aşırtma bir vuruşla avlamak istedi fakat genç kaleci topa müdahale etti ve gole izin vermedi.

48' Savunmanın arkasına sarkan Muriqi sol ayağıyla şutunu attı ve kaleci Uğurcan topu ayaklarıyla çıkardı. Pozisyonun devamında sağ kanattan gelen ortada yine Muriqi vurdu fakat kaleci Uğurcan yine gole izin vermedi.

İkinci yarı başladı...

İlk yarı sona erdi...

45' Tolga'nın ara pasına hareketlenen Rodrigues, kaleciyi de çalımladı. Dar açıdan kaleye gönderdi ama top yandan auta çıktı.

44' Kruse'nin pasıyla topu önünde bulan Rodrigues topu bekletmeden kaleye gönderdi ancak vuruşu direkten döndü.

43' Kruse, Muriqi ile verkaça girdi. Alman yıldızın sol çaprazdan attığı sert şut yan ağlarda kaldı.

31' Ekuban'ın pasında savunma arkasına sarkan Avdijaj kaleciyle karşıya kaldı ve vuruşunu yaptı. Kaleci Altay topu kornere çeldi.

27' GOOOL! Avdijaj'ın sağ kanattan yaptığı ortaya iyi hareketlenen Ekuban kafayı vurdu ve skora dengeyi getirdi.

17' GOOOL! Rakibinden çaldığı topla orta sahadan rakip ceza sahasına kadar yaklaşan Rodrigues savunma arkasına sarkan Kruse'ye pasını verdi. Kruse'nin de bekletmeden çevirdiği topa vuran Rodrigues topu ağlara gönderdi.

8' Ceza sahasında topla buluşan Tolga kaleciyle karşı karşıya kaldı. Boş durumdaki Rodrigues'e vermeyip şutunu çekti ancak Uğurcan yine gole izin vermedi.

1' Fenerbahçe maça çok hızlı başladı. Henüz ilk dakikada ceza sahasında topla buluşan Muriqi kaleciyle karşı karşıya kaldı ama şutu Uğurcanı geçmedi.

İlk düdük çaldı ve maç başladı...

Fenerbahçe'nin 11'i: Altay, Ozan, Zanka, Jailson, Dirar, Tolga, Emre, Deniz Türüç, Rodrigues, Kruse, Vedat Muriç

Trabzonspor'un 11'i: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Abdülkadir Parmak, Sosa, Avdijaj, Ekuban, Nwakaeme, Sörloth

Editör: Haber Merkezi