E Grubu'nda Lazio, Marsilya ve Lokomotif Moskova ile yarışan Galatasaray, Marsilya ile oynadığı 5. maçını da 4-2 kazanarak, 11 puanla turu garantiledi.

Fransız ekibi Marsilya'yı Nef Stadyumu'nda konuk eden Galatasaray, 12. dakikada Alexandru Cicaldau'nun bulduğu golle 1-0 öne geçti. 30. dakikada ise Dujie Celata-Car'ın kendi kalesine attığı golle 2-0 geçen Galatasaray, devreyi bu skorla kapattı.

64. dakikada Sofian Feghouli'nin bulduğu golle farkı 3'e çıkaran sarı-kırmızılı temsilcimiz, bu golden 4 dakika sonra Marsilya'dan Arkadiusz Milik'in golüne engel olamadı: 3-1…

Galatasaray, 82. dakikada oyuna giren Ryan Babel'in golüyle 4-1 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra dakikalar 85’i gösterirken, Arkadiusz Milik, yeniden sahneye çıkarak, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti ve durum 4-2 oldu.

Mücadelenin geride kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca; Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde 11 puan toplayarak, gruplardan çıkmayı garantiledi.

E Grubunda Lazio ile Lokomotif Moskova arasında oynanan mücadeleyi ise İtalyan ekibi 3-0 kazanarak, puanını 8 yaptı ve gruptan çıkmayı garantiledi.

Galatasaray, gruptaki 6. ve son maçını ise 9 Aralık 2021 Perşembe günü Lazio ile deplasmanda oynayacak.

Sarı-kırmızılı temsilcimiz, lider olarak çıkacağı maçı da kazanarak, bir üst tura lider çıkmak için yarışacak.

Editör: Haber Merkezi