Birçok ilde yaşanan orman yangınlarının ardından fidan bağışı kampanyaları gündeme geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın geçtiğimiz yıllarda başlattığı Geleceğe Nefes Ol kampanyası ile fidan sahiplendirme yeniden yapılabilecek. Ormanları yeniden yeşertmek isteyen tüm vatandaşlar Geleceğe Nefes katılım belgesi nasıl alınır? Geleceğe Nefes Ol fidan bağışı nasıl yapılır, ne kadar? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte tüm detaylar...

GELECEĞE NEFES KATILIM BELGESİ NASIL ALINIR?

Geleceğe Nefes Ol başvurusu gelecegenefes.com adresi üzerinden yapılıyor. Haberimizin içeriğinde yer alan linke tıklayarak fidan sahiplenme veya fidan bağışı yapmak sadece birkaç dakikanızı alacak. Ancak yapılacak tek bir bağışın bile geleceğe nefes olacağını unutmamak gerekiyor. Siteye girdikten sonra eğer var olan fidanlardan sahiplenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken fidan sahiplen butonuna tıklamak sonrasında adınız, e-posta adresiniz ve sahiplendiğiniz fidanın dikileceği yeri seçmeniz yeterli olacaktır.

Geleceğe Nefes Ol Fidan Bağışı

GELECEĞE NEFES OL KAMPANYASI İÇİN TIKLAYINIZ

FİDAN BAĞIŞI ÜCRETLİ Mİ?

Tarım ve Orman Bakanlığı Geleceğe Nefes Ol Kampanyası'na katılım için her 1 adet fidanın ücretli olduğunu bildirdi. 1 Fidan Bağış Bedeli 10 TL'dir.

KATILIM BELGESİ NASIL ALINIR?

Kampanyaya katılım belgesi almak için "gelecegenefes.com" adresine giderek buradan dilediğiniz ili seçebilir ve fidan sahiplendiğiniz ili seçtikten sonra ad soyad ve mail adresinizi girerek katılım belgenize ulaşabilirsiniz.

Siz de katılın, Geleceğe nefes olun…

Editör: Haber Merkezi