İlçede korona virüs tedbirleri kapsamında; 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşların tüm ihtiyaçlarında yardımcı olunurken ücretsiz e-dershane hizmetiyle de öğrencilerin derslerine de online olarak devam etmesi sağlanıyor.

Ayrıca Gölbaşı'nda belediyeye bağlı 3 farklı noktada kurulan 'Ateş Ölçüm Merkezlerinde' vatandaşların ateşi ölçülüyor, gerekli durumlarda 112 Acil Servis Ekipleriyle irtibata geçiliyor ve üst düzey önlemler alınıyor. Belediyeye ait ekipler ise tüm araçlarıyla ücretsiz bir şekilde dezenfekte işlemi uyguluyor.

Bu kapsamda, hizmetlerine devam eden Gölbaşı Belediyesinde, Ülkü Ocakları da gazete dağıtımı yaparak Türkün sesi Türkgün Gazetesini okuyucusuyla buluşturdu. Gerekli önlemleri alarak gazetesini evlerine kadar teslim alan takipçileri, Gölbaşı Ülkü Ocakları'nın bu faaliyetinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Etkinlik sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren Ülkü Ocaklı Gençler; "Değerli Türkgün Gazetemizin bu zor dönemde, evlerinden çıkamayan büyüklerimiz için korona virüse karşı tedbiri elden bırakmayarak dağıtım faaliyetini gerçekleştirdik. Büyüklerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu söylemek isteriz. Bu faaliyetimizde, büyüklerimizin gündemi gazetemizden takip etmeye devam etmelerini hedefledik.

Tüm vatandaşlarımızı mümkün oldukça evlerinden çıkmamalarına, çıkmak zorunda kalan vatandaşlarımızın da kesinlikle maske kullanmaya özen göstermeye davet ediyoruz. Unutmayalım ki, sosyal mesafeyi koruyarak ve maske kullanarak virüsün yayılması önlenebilir." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi