Galatasaray'da İcra Kurulu Başkanı Hande Ocak Başev'in görevinden istifa ettiği açıklandı. Galatasaray, İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapan Hande Ocak Başev'in Istifa ettiğini KAP'a bildirdi. Peki, Hande Ocak Başev kimdir, nereli? Hande Ocak Başev kaç yaşında? işte tüm detaylar…

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Hande Ocak Başev'in istifasıyla ilgili resmi twitter adresinden şunları söyledi

'Galatasaray Sportif AŞ İcra Kurulu Başkanı Sayın Hande Ocak Başev, 28 Ocak 2022 tarihi itibariyle Galatasaray Spor Kulübü Derneği ve bağlı Anonim Şirketler çatısı altında yürütmekte olduğu tüm görevlerinden ayrılmıştır. Göreve başladığından bu yana Sayın Başev'in kişiliğine yöneltilen mesnetsiz ithamları üzüntüyle karşılıyor; bu zaman zarfında Galatasaray Spor Kulübü'ne hiçbir maddi karşılık almadan verdiği değerli hizmetler için şükranlarımızı sunuyoruz'

HANDE OCAK BAŞEV KİMDİR?

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği eğitimi alan ve iş yaşamına Arthur Andersen’da Analist olarak başlayan Başev, daha sonra Accenture’da Danışman ve Arıkanlı Holding’de İş Geliştirme ve Proje Koordinasyon Direktörü olarak görev yaptı.

Hande Ocak Başev

2005 yılında kurduğu ve bugün İstanbul, Londra, Dubai ve Moskova’daki ofisleriyle yönetim danışmanlığı hizmeti sunan Quattro Business Consulting çatısı altında; yerel ve uluslararası şirketlerde strateji geliştirme, yeniden yapılanma, organizasyonel gelişim ve insan kaynakları sistemlerinin kurulması, yazılım projelerinin yönetimi, kurumsal performans yönetimi, müşteri stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi pek çok alanda başarılı ve uygulanan projelere imza attı.

Başev, aynı zamanda Londra’da dünyanın en büyük dijital pazarlama ağı olan WSI Dijital Pazarlama Hizmetlerinin Londra ve İstanbul Ülke Direktörlüğü’nü yapmaktadır.

Türkiye’nin ilk nöropazarlama araştırma şirketi ThinkNeuro’nun da ortağı olan Başev, nörobilim yöntemlerinin yönetim danışmanlığı alanındaki ilk uygulamalarına öncülük etti. Halen Networkdry, Thinkneuro ve Yönetim Kurulunda Kadın Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Başev, evli ve iki çocuk sahibidir.

Editör: Haber Merkezi