İstanbul Üniversitesi tarafından verilecek olan Pedagojik Formasyonun başvuru süreci tamamlandı. Şimdi adayların gözleri İstanbul Üniversitesi Pedagojik Formasyon başvuru sonuçlarına çevrilmiş durumda. Pedagojik Formasyon başvuru sonuçlarının açıklanma tarihi İstanbul Üniversitesi tarafından 27 Ağustos olarak duyurulmuştu. Gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz…

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

2019-2020 eğitim-öğretim dönemini kapsayan İstanbul Üniversitesi pedagojik formasyon eğitimi programı başvuru süreci 26 Ağustos’ta tamamlandı. Sonuçlar ise 27 Ağustos’ta http://basvuru.istanbulc.edu.tr’de erişime açılacak.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON BAŞVURU SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

BAŞVURU DETAYLARI

21 Ağustos 2019 saat 13:00’te başlayan İstanbul Üniversitesi formasyon başvuruları online olarak yapıldı ve süreç 26 Ağustos 2019 tarihinde saat 12:00′de sona erdi. Akademik not ortalamalarının en az 2.00 olması durumunda başvuru yapan adaylardan başvurabildiği formasyon programına 2500 kişilik kontenjan ayrılmış durumda. Bu kontenjanın yüzde 75’i İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ve İstanbul Üniversitesi 4. Sınıf Öğrencileri ve Mezunları, yüzde 25’i ise diğer Üniversite 4. Sınıf Öğrencileri ve Mezunları alınacak.

KAYIT İŞLEMİ NASIL OLACAK?

Bugün beklenen başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından kesin kayıt süreci 3 Eylül tarihinde başlayacak ve 5 Eylül’e kadar devam edecek. Yedek listeden kazanan adayların açıklanma ve bu adayların kayıt yapma tarihleri ise 9-10 Eylül.

 

Editör: Haber Merkezi