İzlanda Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? sorularının yanıtını ve İzlanda Türkiye maçı canlı izleme bağlantısını haberimizde bulabilirsiniz. A Milli futbol takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonası yolunda H grubu elemelerinde İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Şenol Güneş'in yönetiminde grupta 3 maça çıkan A Millilerimiz, en son Dünya Şampiyonu olan Fransa'yı Konya'da oynanan maçta mağlup ederek, namağlup şekilde liderlik koltuğuna oturdu. Şimdi gözler İzlanda maçında. Futbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği maç ile ilgili İzlanda Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? ve İzlanda Türkiye canlı izleme bağlantısı en çok arananlar arasında. A Millilerimiz, Arnavutluk'u deplasmanda 2-0, Moldova'yı Eskişehir'de 4-0, Fransa'yı ise Konya'da 2-0 mağlup etmiş, oynadığı üç maçta da kalesinde hiç gol görmemişti. 3 maç sonucunda 9 puanda olan A Milli futbol takımımız İzlanda maçı sonrası 12 puan olmanın hedefinde. Peki, İzlanda Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? İşte, İzlanda Türkiye maçı yayın bilgileri ve İzlanda Türkiye maçı canlı izleme bağlantısı...

İzlanda Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

11 Haziran Salı saat 21.45'te başlayacak olan İzlanda Türkiye maçını Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak yönetecek.Karşılaşma,İzlanda'nın başkenti Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadyumu'nda gerçekleşecek. Heyecanla beklenen İzlanda Türkiye mücadelesi ise, TRT1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İzlanda Türkiye maçı canlı izlemek için buraya tıklayın

İzlanda Türkiye maçı Türk Milli Takımı muhtemel 11'i...

Mert Günok, Zeki Çelik, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Hasan Ali Kaldırım, Mahmut Tekdemir, Dorukhan Toköz, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Kenan Karaman, Kenan Karaman

İzlanda Türkiye analizleri

A Milliler bugüne kadar İzlanda'yla 1'i hazırlık mücadelesi olmak üzere 11 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda İzlanda 7 galibiyet alırken, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. A Milli Futbol Takımımız, rakibi karşısında 2 kez kazanmayı başardı.İzlanda deplasmanında ise şu ana kadar galibiyet alamayan Ay-Yıldızlılar, bu ülkede çıktıkları 6 mücadelede 5 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.İki ekip arasında oynanan 11 mücadelede İzlanda 21 gol atarken, millilerimiz 10 kez fileleri havalandırdı.

Erik Hamren ile takım kaptanı Aron Gunnarsson, karşılaşmanın oynanacağı Laugardalsvöllur Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Türkiye'nin elemelere çok iyi başladığını belirten Hamren, "Onlara büyük bir saygımız var ama yarın 3 puan almak hedefimiz. Türk Milli Takımı'na büyük saygımız var. Yetenekli oyunculara sahipler. Üç galibiyetle grup maçlarına başladılar. Sekiz gol attılar ve henüz gol yemediler. Türkiye iyi bir takım ama biz de iyi takımız. Güzel ve heyecan verici bir maç olacak." değerlendirmesinde bulundu. 

"Türkiye ile daha önce de oynamıştık ama şimdi hoca değişti, oyuncular değişti. İyi bir takım kurdular ve Fransa galibiyeti onlara güven verdi. Zorlu bir maç olacak." ifadelerini kullandı. 

 

Editör: Haber Merkezi